Cosmin Contra, meci de infarct în Arabia Saudită! Condusă cu 2-0 la pauză, Ittihad a revenit senzațional

Robert Zanfir / 26.12.2021, 21:54
Cosmin Contra, meci de infarct în Arabia Saudită! Condusă cu 2-0 la pauză, Ittihad a revenit senzațional

Cosmin Contra a avut parte de un nou meci de senzație în Arabia Saudită. Al Ittihad a câștigat cu 3-2 cu Al-Ettifaq, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză.

Cosmin Contra s-a regăsit în Arabia Saudită. După ce a plecat de la echipa națională, fostul fundaș al tricolorilor a avut parte de coșmarul de la Dinamo. Pentru „Guriță” a urmat însă oferta din Arabia Saudită, iar Cosmin Contra are parte de o nouă perioadă fastă a carierei.

Cosmin Contra, meci de infarct în Arabia Saudită! Condusă cu 2-0 la pauză, Ittihad a revenit senzațional

Al Ittihad este lider în Saudi League, dar ultimul meci i-a scos peri albi lui Cosmin Contra. Fosta echipă a lui Lucian Sânmărtean a fost condusă cu 2-0 la pauză de Ettifaq. Una dintre reușitele oaspeților a venit din partea lui Sahafi, care a marcat în proprie poartă.

Aceasta avea însă să se revanșeze în partea a doua, când a adus golul egalizator. Pentru gazde, Camara a reușit dubla, iar ultimul gol a venit cu 5 minute înaintea finalului.

Al Ittihad este lider în Arabia Saudită, cu 29 de puncte din 13 partide. Pe locul 2 este Damac, fosta echipă a lui Constantin Budescu, care are 3 puncte mai puțin, dar și un meci în plus.

Marile rivale ale lui Ittihad, Al Nassr și Al Hilal sunt pe locurile 4, respectiv 5.

Contra are 7 victorii, două egaluri și o înfrângere în cele 10 meciuri petrecute pe banca lui Al Ittihad.

Cosmin Contra visează să revină în Europa

Deși o duce foarte bine în Orient, Cosmin Contra visează să revină în La Liga. Fostul selecționer al României a antrenat în Spania la CF Fuenlabrada, Getafe și Alcorcon.

„Aș vrea să aibă cineva din Spania încredere în mine. Merit o nouă șansă, dar știu că este complicat. Ar fi un vis să antrenez din nou în La Liga.

La Liga a pierdut jucători importanți, campionatul e mai puțin competitiv decât era înainte. Fotbalul evoluează, generațiile se schimbă, e ceva normal. Nu cred că e corect să comparăm perioade diferite. E clar că există o schimbare și nu mai este la fel ca acum câțiva ani.

Toată lumea spune că Atletico Madrid este favorită clară la titlu. Favorite sunt Barcelona şi Real Madrid. Atletico este favorită, dar nu favorită clară. După două remize, deja se vorbeşte de dubii, iar eu sunt sigur că Cholo (n.r Diego Simeone) nu le are.

În ultimii ani, Simeone a fost unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii. Să ne uităm puţin unde era Atletico atunci când a venit Simeone şi unde este Atletico acum”, a spus Contra, pentru Marca.