Cosmin Contra, reacție neașteptată după atacul violent al lui Mircea Rednic

Robert Zanfir / 14.10.2021, 17:15
Cosmin Contra, reacție neașteptată după atacul violent al lui Mircea Rednic

Cosmin Contra a reacționat elegant după atacul dur al lui Mircea Rednic la adresa fostului antrenor al lui Dinamo. „Guriță” a preferat să evite să pună paie pe foc, deși a fost acuzat direct în privința crizei în care se zbat roș-albii.

Dinamo revine pe terenul de joc, după pauza competițională provocată de meciurile naționalei. „Câinii” speră să înceapă să adune puncte, pentru a ieși din subsolul clasamentului, iar primii pași ar putea fi făcuți în fieful echipei lui Ilie Poenaru.

Cosmin Contra, reacție neașteptată după atacul violent al lui Mircea Rednic

Venirea lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo a rupt lanțul celor șapte eșecuri consecutive ale roș-albilor. Dinamo a obținut o remiză cu UTA, iar staff-ul tehnic este convins că echipa va intra pe un trend ascendent. Dinamo s-a întărit în această pauză, iar Rednic speră să se miște cât mai rapid, pentru a evita un nou blocaj pe piața transferurilor.

Cu toate acestea, Rednic nu are parte de liniște la echipă. Iar fronturile de război au fost deschise chiar de antrenor. Acesta l-a atacat pe Cosmin Contra, la ultima conferință de presă. A pus mare parte din situația clubului în cârca fostului selecționer, despre care spune că a tolerat „dezmățul” din mandatul lui Pablo Cortacero.

Cosmin Contra a preferat să nu răspundă atacurilor și i-a urat succes lui Mircea Rednic:

Nu vreau să comentez. Am treburile mele aici. Să aibă multă baftă și putere de muncă
Cosmin Contra, pentru AS.ro.

Florin Răducioiu, înapoi la Dinamo

Pe lângă transferurile din teren, Mircea Rednic este aproape să aducă întăriri și în conducere. Antrenorul l-a convins pe Florin Răducioiu să i se alăture la echipă, mutare anunțată în exclusivitate de Playsport.

Rednic nu îl vede însă cu ochi buni pe alt fost dinamovist, Cosmin Contra. „Contra nu e dinamovist, la cum s-a comportat. Nu poți să spui că e dinamovist, un antrenor care acceptă jucători cu acele salarii.

Tu îți ceri banii… Toți muncim, dar, dacă tu chiar iubești un club, faci și tu sacrificii. Cum să fie nevinovat? Și „Salvatorul” e nevinovat, și „Iuda” e nevinovat, toată lumea e nevinovată. Numai Rednic e vinovat.

În România deranjezi dacă îți spui părerea. Mai ales la mine, abia se așteaptă o declarație pe care o fac și apar tot felul de comentarii. Preocuparea mea principală e să reușim să ne salvăm și la anul să intrăm în play-off”, a spus Mircea Rednic, la ultima conferință de presă.

Cosmin Contra (45 de ani) a antrenat-o pe Dinamo în două mandate, februarie – septembrie 2017 și august – decembrie 2020. „Guriță” a plecat cu scandal din Ștefan cel Mare, după ce a acuzat probleme de sănătate provocate de situația dezastruoasă de la club.