Cosmin Olăroiu transferă din Italia la Al-Sharjah! A adus un superstar cu peste 200 de meciuri jucate în Serie A, la AS Roma și Napoli

Olteanu Ștefan / 23.09.2022, 07:33
Cosmin Olăroiu transferă din Italia la Al-Sharjah! A adus un superstar cu peste 200 de meciuri jucate în Serie A, la AS Roma și Napoli

Cosmin Olăroiu (53 de ani) continuă lista de achiziții surprinzătoare la Al-Sharjah și s-a întărit cu un superstar adus din Italia. Este vorba despre fundașul grec Konstantinos Manolas (31 de ani), care are peste 200 de meciuri jucate în Serie A, la AS Roma și Napoli.

S-a ajuns la o înțelegere între Konstantinos Manolas și Cosmin Olăroiu! Al-Sharjah îl transferă pe grec din Italia

Cosmin Olăroiu are parte de o fereastră de transferuri de senzație la Al-Sharjah și ultimul star care se alătură proiectului pus la punct de antrenorul român vine din Italia, din Serie A.

Prima lovitură dată de Olăroiu s-a produs la începutul lunii septembrie, când l-a „scăpat” pe Xavi de Miralem Pjanic, mijlocaș trecut și pe la Olympique Lyon, AS Roma sau Juventus.

La scurt timp după aducerea lui Pijanic, echipa românului a înregimentat o altă fostă vedetă a Barcelonei. Este vorba despre Paco Alcacer, vârf de careu care a mai jucat pentru Valencia, Borussia Dortmund sau Villarreal.

Revenind la ultima achiziție făcută de Al-Sharjah, în prim-planul acesteia este Konstantinos Manolas. Internațional grec cu 42 de apariții și un gol în prima reprezentativă, Manolas a evoluat în ultimii opt ani în fotbalul italian.

În august 2014, el a fost transferat de AS Roma pentru 15.000.000 de euro, iar în iulie 2019 a făcut pasul la Napoli, pentru 36.000.000 de euro. În ianuarie 2022, el a revenit în Grecia, la Olympiakos, pentru doar 2.500.000 de euro.

Manolas nu va rămâne acasă, în Grecia, deoarece jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat pe rețelele de socializare că a bătut palma cu Olăroiu pentru un transfer la Al-Sharjah.

„Kostas Manolas la Sharjah FC, afacere confirmată! El a semnat un contract valabil până în iunie 2024. De asemenea, i s-a transmis că va avea și o opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Olyimpiacos are un acord total cu Sharjah pentru a-l lăsa pe Manolas să plece. Clubul este bucuros că îi economisește salariul”, a transmis Fabrizio Romano, pe Twitter.

Al-Sharjah face spectacol în Emiratele Arabe Unite! Are victorii pe linie și conduce clasamentul

Al-Sharjah are 3 victorii din tot atâtea partide și este la egalitate cu Al-Jazira, formație pentru care evoluează Florin Tănase.

Miralem Pjanic și Paco Alcacer și-au pus deja amprenta asupra jocului echipei. Alcacer are trei goluri marcate pentru Al-Sharjah și o pasă decisivă, în timp ce Pjanic a oferit un assist în runda precedentă.

„Am decis să încep cu Pjanic după ce m-am asigurat că este gata să participe. Și, într-adevăr, el i-a ajutat pe jucătorii cu experiența sa înaltă pe teren. Am fost încrezător în capacitatea lui de a oferi un plus care să contribuie alături de colegii săi la victorie.

Având în vedere capacitățile sale, este un jucător profesionist care poate face diferența oricând. Noi am avut avantajul, iar victoria este importantă pentru noi toți și suporterii noștri. Sper să continuăm tot așa”, a declarat Cosmin Olăroiu, potrivit 24.ae.