Covid-19 lovește în plin jucătoarele de la CSM București. Trei handbaliste au aflat în ultimul moment că sunt pozitive

Moldoveanu Camelia / 06.01.2022, 17:03
Covid-19 lovește în plin jucătoarele de la CSM București. Trei handbaliste au aflat în ultimul moment că sunt pozitive

CSM București se confruntă cu trei cazuri de Covid-19. Handbalistele au aflat rezultatele testelor chiar înainte de a pleca la aeroport. Oficialii clubului au fost nevoiți să amâne meciul de sâmbătă, contra Brest, confruntare din Liga Campionilor.

Meciul CSM București – Brest a fost amânat. Trei handbaliste au fost depistate cu Covid-19

Chiar înainte de a pleca de la Sala Polivalentă către aeroport, trei handbaliste au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre: Samara Da Silva Vieira (30 de ani), Ema Ramusovic (24 de ani) și Andreea Ailincăi (18 ani). Vestea vine după ce Cristina Neagu & Co s-au confruntat miercuri seama cu CSM Slatina, scor 27-26. La finalul acestui meci, toate jucătoarele au fost testate și rezultatele au venit joi dimineața. Astfel, oficialii CSM București s-au văzut nevoiți să amâne următoarea confruntare.

Meciul dintre Brest Bretagne Handball și CSM București a fost amânat!

Federația Europeană de Handbal a decis amânarea meciului din DELO EHF Champions League, din etapa a 9-a, programat să se joace, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, dintre echipa franceză Brest Bretagne Handball și campioana României, CSM București.

Decizia a venit după ce, la echipa noastră, au apărut trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV2, înaintea plecării în Franța. Cele trei jucătoare cu rezultate pozitive sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva.

Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League!

Le dorim recuperare ușoară fetelor!”, se arată în comunicatul celor de la CSM București.

După Cristina Neagu, o altă vedetă a „tigroaicelor” va continua la București

CSM-ul a mai convins o jucătoare importantă să continue la București. Elizabeth Omoregie este una din handbalistele care au devenit vitale în angrenajul construit de Adi Vasile. De aceea, conducătorii clubului i-au oferit un nou contract, chiar de ziua ei. La 25 de ani, jucătoarea venită de la Krim Ljubliana, este una din piesele grele ale „tigroaicelor”. Și va rămâne să lupte pentru a aduce cel mai important trofeu din handbalul feminin, la București.

O nouă veste bună din partea echipei feminine de handbal a clubului nostru! Elizabeth Omoregie, una dintre cele mai iubite tigroaice, a semnat prelungirea contractului cu CSM București! Elizabeth a luat decizia de a semna prelungirea angajamentului cu CSM București chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani! La 6 octombrie 2014, la vârsta de 17 ani, Elizabeth Omoregie își începea ascensiunea în handbalul mare, semnând un contract cu formația slovenă Krim Ljubljana. După patru ani petrecuți la Ljubljana, timp în care a primit și cetățenia slovenă, Elizabeth a semnat cu CSM București, se arată într-un comunicat remis de conducerea CSM-ului