Marele secret din viața lui Cristi Borcea, dezvăluit de Gigi Becali. Ce a plănuit cu Valentina Pelinel

Moldoveanu Camelia / 13.03.2022, 16:47
Marele secret din viața lui Cristi Borcea, dezvăluit de Gigi Becali. Ce a plănuit cu Valentina Pelinel

Povestea de dragoste dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel a trecut peste orice principiu, peste orice normalitate. Fostul dinamovist a mărturisit, într-un moment de slăbiciune, care îi sunt toate amantele. Episod uluitor povestit chiar de către Alina Vidican.

Gigi Becali a dat cărțile pe față: „Copil la eprubetă”

Viața personală a lui Cristi Borcea a fost mereu un subiect pentru primele pagini din ziarele de scandal. Ce-i drept, nici n-ar fi avut cum să fie altfel.

Omul de afaceri a spus mereu că-i plac femeile. Mai ales femeile frumoase. Astfel, în prezent, el se află la cea de-a treia căsnicie și cel de-al 9-lea copil. Pe lângă relațiile oficiale, se zvonește prin „târg” că lista cuceririlor lui Cristi Borcea este una destul de lungă, ba chiar gurile rele spun că ar fi încă „deschisă”.

În urmă cu mai bine de 6 ani, Alina Vidican, căsătorită la acel moment cu Cristi Borcea, afla că soțul ei este tatăl copilului unei alte femei. Bineînțeles, nimeni alta decât Valentina Pelinel.

Cu toate că cea din urmă a evitat multă vreme să spună cu subiect și predicat că Borcea este bărbatul cu care a rămas însărcinată pentru prima dată, Gigi Becali a elucidat rapid misterul. Patronul FCSB, nașul cuplului Borcea – Vidican, a mărturisit la acea vreme că finul lui a făcut un „copil la eprubetă” cu Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au întrecut orice limită. Planul diabolic al dinamovistului a fost acceptat

Rănită și afectată de toate cele auzite, Alina Vidican a mărturisit că în trecut, ea împreună cu Cristi Borcea și cuplul Valentina Pelinel – Cristi Boureanu erau prieteni și petreceau vacanțele împreună.

Nu m-aș fi așteptat niciodată. Aveam cu totul altă părere despre Valentina. (…) Când m-am căsătorit cu soțul meu, el m-a asigurat că nu mai are nimic cu această Valentina și că mă iubește”, a fost declarația Alinei Vidican, în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a aflat întregul amantlâc.

Lacrimile Alinei, în van

Cu alte cuvinte, Alina a aflat înainte de nuntă și după ce a legat o prietenie cu Valentina Pelinel faptul că s-a aflat tot timpul în fața unei alte amante a lui Cristi Borcea.

Povestea este mult mai complicată de atât. Alina Vidican i-a fost multă vreme amantă fostului patron al lui Dinamo. Cu alte cuvinte, fostul „câine roșu” era căsătorit cu Mihaela Borcea și le avea amante pe Alina Vidican și Valentina Pelinel în același timp.

Alina a aflat că nu i-a fost singura amantă, în căsnicia cu Mihaela, chiar înainte de nuntă. Astfel, „prietena” Pelinel și Cristi Boureanu nu au fost invitați la nunta nășită de Gigi Becali.

De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că acolo rămân toată viața. Tentațiile au fost mari. Eu am vrut să rămân tot timpul și cu Mihaela, și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Eu am fost cel care nu a fost cuminte. Au știut și de la început, că nu m-au luat de la bibliotecă”, a spus Borcea în emisiunea „40 de întrebări”.

Cristi Borcea și-a recunoscut planul diaboli după mai mulți ani

În 2021, în emisiunea lui Denise Rifai, Cristi Borcea și-a recunoscut planul diabolic. Alina Vidican a spus adevărul în urmă cu mai bine de șase ani, însă ce nu știa aceasta este faptul că Borcea și-a dorit mereu ca Valentina să fie mama copiilor lui.

Mai exact, în timp ce era căsătorit cu Mihaela, îi promitea amantei Alina o viață frumoasă împreună. Dar și o căsătorie ca în povești. Numai că Borcea se iubea și cu Valentina Pelinel, măritată la acea vreme cu Cristi Boureanu. Fostul dinamovist a reușit să-și împlinească planul în 2016. Atunci, actuala soție anunța că este însărcinată, ulterior dăruindu-i încă două fete gemene.

Cristi Borcea, un Don Juan veritabil

Să nu uităm faptul că omul de afaceri s-a mai iubit și cu Simona Voiculescu, singura femeie care i-a dăruit un copil, însă pe care nu a luat-o de soție. Mai mult, este posibil ca relația cu aceasta să fi fost în paralel cu celelalte trei menționate mai sus

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani. Atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.
A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere. E și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă. Cu ea pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni.

Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai

Câți copii are Cristi Borcea

Fostul patron de la Dinamo are trei copii din prima căsătorie. Cu Mihaela Borcea îi are pe Patrick şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo. Cu Alina Vidican a făcut doi copii: George Alexandru şi Gloria. Din relația extraconjugală cu Simona Voiculescu a rezultat o fetiță, Carolyn. Cristi Borcea are cu ultima soție, Valentina Pelinel, două gemene, Indira și Rania, dar și un băiat, Milan.