Valentina Pelinel, informații de ultimă oră după intervenția chirurgicală suferită. “Sufrageria a devenit sală de recuperare” Cum o susține soțul Cristi Borcea

Moldoveanu Camelia 16.03.2022, 20:19
Valentina Pelinel, informații de ultimă oră după intervenția chirurgicală suferită. “Sufrageria a devenit sală de recuperare” Cum o susține soțul Cristi Borcea

Valentina Pelinel a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate. Soția lui Cristi Borcea a suferit o intervenție chirurgicală după ce s-a accidentat destul de grav la schi.

Valentina Pelinel este în plin proces de recuperare după intervenția chirurgicală

Frumoasa soție a omului de afaceri Cristi Borcea s-a accidentat la schi. După cinci luni de la intervenția chirurgicală, Valentina Pelinel a ținut să le ofere fanilor detalii despre starea ei de sănătate.

După ce s-a urcat pe masa de operații și a mers o perioadă cu ajutorul cârjelor, Valentina Pelinel a fost nevoită să se supună unei recuperări îndelungate. Aceasta le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că și-a instalat în sufragerie o sală de recuperare și că totul decurge foarte bine.

Dragii mei, în ultima perioadă, sufrageria mea s-a transformat în sală de recuperare. La 5 luni de la operația la genunchi, sunt recunoscătoare pentru că mă simt bine, aproape complet refăcută și, deși recuperarea continuă, sunt fericită că tot greul a trecut. Am avut parte de tot suportul soțului și familiei mele și le mulțumesc din suflet”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

 

Cristi Borcea vrea să-și mărească familia

Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața personală tumultoasă a omului de afaceri a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești. Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. De-a lungul timpului, omul de afaceri a avut numeroase legături amoroase cu femei frumoase și de succes.

Căsătoria cu Valentina Pelinel a pus însă capăt aventurilor lui Cristi Borcea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii. Din relațiile și căsniciile anterioare, Cristi Borcea are încă 6 copii. Cu toate că are deja 9 moștenitori, se pare că omul de afaceri este hotărât să-și mărească familia. Soția sa, Valentina Pelinel a dezvăluit recent că este posibil să devină mamă pentru a patra oară.

Cred că sunt ok. Eu zic că am făcut trei, mulțumim lui Dumnezeu. Să fie sănătoși și ce-o vrea Dumnezeu mai încolo. Niciodată nu spune niciodată.

De ziua îndrăgostiților mi-a luat soțul meu două gentuțe pe care mi le doream mai de mult. Nu m-am putut hotărî și mi le-a luat pe amândouă. Lui îi place mai mult să-mi ia cadouri mie, îmi spune mereu că e mai fericit când îmi ia mie,decât când își ia lui”, a fost răspunsul dat de Valentina Pelinel, potrivit Antena Stars.