Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United și a transmis un mesaj clar în vestiar

Olteanu Ștefan / 27.07.2022, 16:55
Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United și a transmis un mesaj clar în vestiar

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a întors la Manchester United, formație alături de care a efectuat deja și un prim antrenament după perioada de pauză. Potrivit presei internaționale, portughezul a fost primit călduros de colegi, iar el a ținut să transmită un mesaj clar în vestiar.

Cristiano Ronaldo și-a luat adio de la un posibil transfer! S-a întors la Manchester United și a transmis un mesaj clar în vestiar

După două luni de vară extrem de agitate, în care a făcut tot posibilul să prindă un transfer, Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United și a transmis un mesaj clar în vestiar.

Portughezul s-a împăcat deja cu gândul că va continua pe Old Trafford și în sezonul viitor, deoarece clubul nu a fost de acord să îi dea drumul.

În ciuda acestei situații mai puțin plăcute în care a fost implicat, Cristiano Ronaldo a fost întâmpinat cu căldură la primul antrenament pe care l-a efectuat alături de colegii săi.

Jurnaliștii de la AS.com susțin că Ronaldo a avut deja o discuție cu Erik ten Hag în care au vorbit despre obiectivele echipei pentru sezonul următor și despre misiunea olandezului de a readuce clubul la vremurile de glorie.

De asemenea, Ronaldo a avut apoi mai multe discuții și cu jucătorii, în special cu cei brazilieni și portughezi. Conform sursei menționate, starul de 37 de ani a pus la un moment dat capăt brusc unei conversații:

„Bine, asta este! Suficient! E timpul să ne antrenăm! Haideți”, le-a transmis Ronaldo, care cel mai probabil era agasat cu întrebări despre viitorul său.

În acest context, este cât se poate de clar că Ronaldo va rămâne la Manchester pentru a-și duce contractul la final. Actuala sa înțelegere expiră în iunie 2023, însă are în contract și o clauză cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon.

Bayern, PSG sau Atletico Madrid nu l-au dorit pe Cristiano Ronaldo

Portughezul a transmis clar la începutul acestei ferestre de transferuri că vrea să plece de la Manchester United. Atât clubul de pe Old Trafford, cât și impresarul Jorge Mendes au fost înștiințați.

Dorința lui Ronaldo era de a merge la un club care evoluează în UEFA Champions League. Însă, rând pe rând, opțiunile sale s-au diminuat. PSG nici măcar nu a luat în calcul un posibil transfer al lui Ronaldo, în timp ce Bayern a transmis că portughezul nu se potrivește cu filosofia clubului bavarez.

Îl văd pe Cristiano Ronaldo ca fiind unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, dar un transfer nu s-ar potrivi cu filosofia noastră. Îl iubesc pe Cristiano Ronaldo și toată lumea știe cât de fantastic este. Dar fiecare club are o anumită filosofie și eu nu sunt sigur că ar fi cel mai potrivit pentru Bayern și Bundesliga să îl aducă în acest moment pe Cristiano Ronaldo”, a transmis Oliver Kahn, directorul executiv al lui Bayern, potrivit Mirror.

În ultimele zile s-a vorbit tot mai des despre un transfer al lui Ronaldo la Atletico Madrid. Însă, președintele Enrique Cerezo a infirmat orice urmă de interes pentru portughez:

Nu știu cine a inventat povestea asta cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Atletico Madrid. Cu siguranță nu e adevărată. E practic imposibil pentru el să ajungă la Atletico Madrid”, a spus Enrique Cerezo.

24 de goluri și 3 pase decisive a reușit Ronaldo, în 38 de meciuri jucate pentru Manchester United în sezonul 2021 – 2022.