Cristiano Ronaldo Jr. prezentat la noua echipă. Va purta tot numărul 7. Unde va juca

Ștefănescu Dragoș / 11.02.2022, 13:36
Cristiano Ronaldo Jr. prezentat la noua echipă. Va purta tot numărul 7. Unde va juca

Cristiano Ronaldo Jr. vrea să calce pe urmele celebrului său tată. Micul Ronaldo a fost prezentat la noua sa echipă, unde va purta tricoul cu legendarul număr 7.

Cristiano Ronaldo Jr. a fost prezentat la noua sa echipă

Cristiano Ronaldo este cu siguranță unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii și unul dintre sportivii cei mai iubiți ai zilelor noastre. În afara carierei sale excepționale, Ronaldo are parte și de o familie frumoasă. Fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Jr. se pare că îi va călca pe urme celebrului său tată.

Cristiano Ronaldo Jr. (11 ani) a semnat în mod oficial un contract cu Manchester United. Fiul cel mare al starului portughez s-a fotografiat cu tricoul ce poartă celebrul număr 7. Ronaldo Jr. a apărut în fotografie alături de Gabriel, o altă mare speranță a clubului englez.

Cristiano Ronaldo, ”regele” rețelelor de socializare

Cristiano Ronaldo este „regele” rețelelor de socializare, acolo unde postează constant fotografii și videoclipuri apreciate de milioane de oameni. Starul portughez este cel mai urmărit om pe rețelele de socializare, având peste 401 milioane de fani.

Potrivit Daily Mail, Cristiano Ronaldo cere o mică avere celor care își doresc să se promoveze pe contul lui de Instagram. Mai exact o postare costă 1,7 milioane de lire sterline, circa 2,02 milioane de euro. Cota acestuia a explodat în ultimul an. CR7 încasa în septembrie 2021 doar 1,02 milioane de euro pentru fiecare postare.  În ultimele cinci luni, portughezul a atras 163 de milioane de noi urmăritori pe Instagram, de cinci ori mai mulți fani decât rivalul Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo nu se gândește la retragere

Revenit la Manchester United după 12 ani, Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în 24 de meciuri. Cu toate că evoluțiile portughezului au fost excelente, „diavolii roșii” ocupă doar locul șase în Premier League. Situația de la Manchester United a provocat multe discuții în rândul specialiștilor, majoritatea considerând că Ronaldo nu o să mai continue pe Old Trafford dacă echipa nu se califică în Liga Campionilor. Mai mult, nici noul antrenor, Ralf Rangnick, nu este neapărat pe placul starului, în ciuda faptului că starul portughez și-a exprimat susținerea față de tehnician.

În ciuda vârstei sale, Cristiano Ronaldo își dorește reușite cât mai multe. Aflat la Zurich pentru a-și ridica trofeul oferit de FIFA pentru recordul de goluri marcare la echipa națională, Ronaldo a dezvăluit că-și dorește să mai joace câțiva ani.

Oamenii mă întreabă uneori câți ani mai voi juca și eu spun că sper să mai joc patru, cinci ani. Totul ține de mental.
ncă mai am pasiunea pentru fotbal și pentru a înscrie goluri. Joc fotbal de când aveam cinci ani. Când intru pe teren, chiar și la antrenament, motivația mea este încă acolo. Chiar și la 37 de ani în curând, mă simt bine.

Continuu să muncesc din greu. Vreau sa continui. Sper să joc poate patru sau cinci ani, totul este mental. Dacă îți tratezi bine corpul, atunci când ai nevoie, acesta te va răsplăti”, a declarat Cristiano Ronaldo.