Transferul lui Ronaldo e ca și făcut. Iese Griezmann, intră Cristiano

Giosanu Catinca / 24.07.2022, 08:52
Transferul lui Ronaldo e ca și făcut. Iese Griezmann, intră Cristiano

Cristiano Ronaldo nu își mai dorește să joace la Manchester United. Starul portughez nu și-a găsit până acum o echipă la care să se transfere. Lusitanul a primit vești bune în urmă cu puțin timp. El ar putea ajunge în cele din urmă la Altetico Madrid, acolo unde este dorit de antrenorul Diego Simeone.

Atletico Madrid face tot posibilul pentru a-l transfera pe Ronaldo

Presa din străinătate scrie că madrilenii sunt dispuși să facă un compromis pentru a-i face loc lui CR7. Cei de la The Times susțin că oficialii lui Altetico Madrid vor să-l vândă pe Antoine Griezmann pentru a-l putea aduce pe Ronaldo.

Fotbalistul francez ar fi fost pus deja pe lista de transferuri. Clubul la care urmează să ajungă Ronaldo l-ar fi oferit deja campioanei Franței, Paris Saint-Germain.

Antoine Griezmann are cifre bune și încasează un salariu important la Altetico Madrid. Acesta este și motivul pentru care madrilenii s-au gândit să scape de el.

”Transferul lui Ronaldo la Atletico depinde de viitorul lui Griezmann”

Pentru a-l legitima pe Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid trebuie să vândă jucători în valoare de 40 de milioane de euro, iar Griezmann este plătit cu 18 milioane de euro pe an. De fapt, el este cel mai bine plătit jucător din lotul lui Atletico Madrid.

Cristiano Ronaldo câștigă cu aproape 10 de milioane de euro mai mult la Manchester United, însă el a anunțat că este dispus să renunțe la o parte din bani pentru a-și vedea visul împlinit, acela de a juca în Liga Campionilor.

Totuși, transferul lui Ronaldo la Atletico depinde de viitorul lui Griezmann.”, notează jurnaliștii din Marea Britanie.

De ce vrea Ronaldo cu orice preț să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo mai are contract cu United până în iunie 2024, însă el nu face parte din lotul pentru cantonamentul din această vară. Clubul a invocat ”motive familiale”, iar antrenorul Erik ten Hag a declarat că nu știe unde este lusitanul și nici când va reveni la echipă.

Cei de la Sport.es au aflat că lusitanul își dorește să joace la o echipă din UEFA Champions League pentru a nu fi depășit de Lionel Messi în topul golgheterilor din această competiție. În plus, iubita lui, Georgina Rodriguez, își dorește să revină la traiul din Madrid.

Internaționalul portughez a mai jucat în trecut la Atletico Madrid. El a petrecut nouă ani la Madrid. În tot acest timp, CR7 a marcat 446 de goluri în 436 de meciuri pentru formația de pe Santiago Bernabeu.