Sora lui Cristiano Ronaldo, îndurerată de drama fratelui ei. Ce mesaj tulburător a transmis după ce a aflat că unul dintre fiii lui Ronaldo a murit

Catinca Giosanu 19.04.2022, 12:46
Sora lui Cristiano Ronaldo, îndurerată de drama fratelui ei. Ce mesaj tulburător a transmis după ce a aflat că unul dintre fiii lui Ronaldo a murit

Sora lui Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare, după ce starul portughez a anunțat că i-a murit unul dintre gemeni la naștere. Ce mesaj tulburător a transmis după ce a aflat de drama prin care trec acum Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez.

Durere mare în familia lui Ronaldo

Katia, sora lui Cristiano Ronaldo, a scris un mesaj emoționant după ce fotbalistul și iubita lui, Georgina Rodriguez, au anunțat prin intermediul platformei Twitter decesul unuia dintre gemenii lor.

Atacantul lui Manchester United este foarte afectat de cele întâmplate. El și-a făcut, totuși, timp să posteze pe contul său de socializare un comunicat prin care avea să anunțe că Georgina Rodriguez a născut, însă unul dintre gemeni s-a stins din viață. Băiețelul s-a stins la scurt timp de la naștere, însă fetița pare că este în afara oricărui pericol.

Mesajul emoționant scris de sora lui Ronaldo

Familia lui Cristiano Ronaldo este profund îndurerată de drama care s-a produs luni, 18 aprilie. Atât mama, cât și sora cunoscutului fotbalist au reaționat pe rețelele de socializare. În primă fază, ele au postat mai multe ”emoticoane” triste. Ulterior, Katia i-a transmis fratelui ei un mesaj de susținere.

Te iubesc și toată inima mea este alături de tine. Dumnezeu să aibă grijă de tot și să îți contureze calea mai mult și mai mult.

Micul nostru înger este deja în poala tatălui ei, iar micuța noastră care este deja aici (n.r. Alana, 4 ani), puternică și plină de sănătate, ne va învăța mai mult și mai mult că numai iubirea contează.”, este mesajul scris de Katia.

”Suntem devastați. Vă rugăm să ne respectați intimitatea”

Cristiano Ronaldo le-a cerut oamenilor să îi respecte dreptul la intimitate după ce a anunțat decesul fiului său. Lusitanul trece prin momente dificile și are nevoie să își revină, dar trebuie să fie în același timp puternic pentru micuța care abia a venit pe lume, precum și pentru ceilalți copii ai săi.

Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna.”, se arată în mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez.

Urmăriți Playsport.ro și pe