Cristiano Ronaldo, transfer bombă în Germania? Cu ce echipă ar putea semna, e vestea momentului!

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.08.2022, 21:04
Cristiano Ronaldo, transfer bombă în Germania? Cu ce echipă ar putea semna, e vestea momentului!

Cristiano Ronaldo caută în continuare variante pentru a „scăpa” de Manchester United și pentru a juca în ediția viitoare de UEFA Champions League. Ultimele informații apărute în presa internațională conduc spre ideea că cei de la Borussia Dortumund ar fi interesați de aducerea starului portughez în vârstă de 37 de ani.

Presa din Spania anunță că Ronaldo ar fi dorit și de Borussia Dortmund în această perioadă

Potrivit as.com, cele două părți ar fi avut deja primele contacte, fapt ce a condus la o adevărată euforie la Dortmund. Conform sursei citate, acțiunile la bursă ale Borussiei ar fi crescut cu 2.3 % de la apariția acestor zvonuri în presă.

Totuși, este greu de crezut că echipa germană își va putea permite să îi plătească lui Cristiano Ronaldo salariul uriaș de circa 30 de milioane de euro. Astfel, singura variantă plauzibilă în acest moment este reprezentată de o revenire a lusitanului la Sporting Lisabona, echipa care practic l-a lansat în fotbalul mare.

Însă, și aici intervine discuția despre salariul lui Ronaldo. Oficialii clubului portughez ar dori să încerce un împrumut inițial pe un sezon, iar Cristiano să fie plătit în mare măsură și de Manchester United.

Clubul englez nu mai este la fel de ferm în a încerca să îl păstreze pe portughez pe Old Trafford. Ei și-au schimbat radical punctul de vedere după înfrângerea umilitoare cu Brentford din etapa a doua a Premier League, scor 0-4.

Starul portughez pare că nu reușește să își găsească locul

Până la acel moment, conducerea lui United era decisă să nu renunțe sub nicio formă la Cristiano Ronaldo, în ciuda faptului că acesta cerea expres acest lucru. Oficialii clubului de pe Old Trafford au început însă să se gândească serios la această posibilitate în ultima perioadă. Mai ales că Ronaldo pare că se află într-un conflict latent cu antrenorul Erik ten Hag.

În ultimele săptămâni, s-a vorbit despre mai multe cluburi importante din Europa care și-au manifestat interesul pentru Cristiano Ronaldo. Printre acestea s-au numărat Chelsea, Napoli, AS Roma, Bayern Munchen, Atletico Madrid și chiar Real Madrid. Toate ar fi dat înapoi în momentul în care a venit vorba despre salariul jucătorului.

Despre aceste zvonuri, Cristiano Ronaldo a spus că majoritatea au fost doar „minciuni”. El a anunțat că va organiza în curând o conferință de presă în care va lămuri exact cum au stat lucrurile în această vară.

CITEȘTE ȘI Cristiano Ronaldo, dat dispărut! Starul lui Manchester United, scos din cea mai bună echipă din istoria Premier League