Criticat de fanii lui Dinamo, Vlad Iacob a anunțat un nou transfer. Cine este Filip Dujmovic

Gabriel-Alexandru Ioniță 23.08.2022, 12:21
Criticat de fanii lui Dinamo, Vlad Iacob a anunțat un nou transfer. Cine este Filip Dujmovic

Dinamo a anunțat oficial un nou transfer, în cursul zilei de marți. Echipa din Ștefan cel Mare a reușit să își asigure poziția de portar, deficitară după despărțirea de Mihai Eșanu, care a fost anunțată în exclusivitate la momentul respectiv de PlaySport.

Dinamo s-a bazat în acest start de sezon pe tânărul portar de doar 18 ani Denis Oncescu. Acesta a fost însă evoluții destul de ezitante, așa că oficialii clubului alb-roșu au decis să mai aducă de urgență un goalkeeper.

Dinamo a realizat un nou transfer

Și s-au mișcat destul de repede. Administratorul special Vlad Iacob a anunțat deja oficial aducerea lui Filip Dujmovic, un portar bosniac în vârstă de 23 de ani care a evoluat ultima dată în Serbia, la FK Radnicki.

„Administratorul special Vlad Iacob anunță, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, transferul portarului Filip Dujmović la Dinamo 1948.

23 de ani, 1.91 m, fost component al loturilor naționale de juniori și U21 ale Bosniei, Filip Dujmović a evoluat ultima oară în prima ligă a campionatului din Serbia, la FK Radnicki.

Filip Dujmović a apărat ultimul meci oficial luna trecută, pe 31 iulie, în partida FK Radnicki vs Backa Topola, în etapa a patra a campionatului din Serbia.

Zeljeznicar U19 (Bosnia), Adana Demir U21 (Turcia), Spartak Subotica (Serbia), Mladost Kakanj (Bosnia) și FK Radnicki (Serbia) sunt echipele din cariera noului portar dinamovist.

56 de meciuri are Filip Dujmović în prima ligă a campionatului din Serbia pentru Spartak Subotica (40) și FK Radnicki (16). Luna trecută, pe 28 iulie, a apărat pentru FK Radnicki în Conference League.

Bine ai venit la Dinamo 1948, Filip Dujmović!”, a anunțat Dinamo prin intermediul rețelelor de socializare.

Primele critici publice pentru Vlad Iacob din partea ultrașilor dinamoviști

Acest anunț a venit la foarte scurt timp după ce Vlad Iacob a fost criticat de fanii din Peluza Cătălin Hîldan pentru faptul că se tot amână debutul lui Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Următoarea partidă se joacă sâmbătă, de la 11:30, tot la Clinceni!
Se cam amână debutul pe Arcul de Triumf, sperăm că nu e pe termen lung. Dl. președinte Iacob?
Hai Dinamo!”, au transmis fanii din Peluza Cătălin Hîldan, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

După ce s-a convins de valoarea lotului, plin de jucători români tineri, pe care îl avea la dispoziție la startul sezonului, Ovidiu Burcă a decis să meargă mai degrabă pe mâna jucătorilor străini. Filip Dujmovic este al patrulea străin care semnează cu „câinii roșii” în ultima perioadă, după spaniolul Dani Iglesias și francezii Quentin Bena și Lamine Ghezali.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV. Murad lămurește negocierile cu Petrolul și Dinamo! „La Ploiești nu investesc un leu cât e actualul primar, la Dinamo 80% se face. Obstacol este acționarul majoritar!”

Urmăriți Playsport.ro și pe