EXCLUSIV. Murad lămurește negocierile cu Petrolul și Dinamo! „La Ploiești nu investesc un leu cât e actualul primar, la Dinamo 80% se face, obstacol este acționarul majoritar!”

Bădulescu Silvian 22.08.2022, 17:54
EXCLUSIV. Murad lămurește negocierile cu Petrolul și Dinamo! „La Ploiești nu investesc un leu cât e actualul primar, la Dinamo 80% se face, obstacol este acționarul majoritar!”
  •  În cursul acestor zile, s-a scris intens despre încheierea, nefericită, a negocierilor dintre Mohammad Murad și Dinamo. Mai mult, a apărut și pista Petrolul Ploiești, conform unui apropiat al omului de afaceri libanez. Costel Lazăr, președintele „lupilor galbeni”, a subliniat, pentru Playsport.ro, discuțiile cu respectiva persoană din anturajul lui Murad;
  • Playsport.ro l-a contactat pe cel care a candidat pentru funcția de primar în Mangalia. Omul de afaceri a confirmat dialogul cu Petrolul, printr-un amic, numind și principalul obstacol în a investi la Petrolul: „Cât timp e acolo, nu voi investi un leu la Ploiești!”;
  • În același timp, libanezul i-a liniștit pe suporterii dinamoviști: „N-au picat nicio secundă negocierile cu Dinamo!”. Totuși, a numit aspectul care blochează avansarea discuțiilor: „Un obstacol este cel care deține acțiunile!”

„Un obstacol este cel care deține acțiunile”

Playsport.ro a anunțat, în exclusivitate, despre interesul lui Mohammad Murad pentru Dinamo. Ultima perioadă părea a fi nefastă în cadrul negocierilor dintre omul de afaceri libanez și clubul din „Ștefan cel Mare”.

Totuși, în exclusivitate pentru Playsport.ro, Murad a subliniat că principalul impediment este „cel care deține acțiunile.”

Am avut o întâlnire foarte constructivă și suntem pe linia dreaptă. Am grăbit cât se poate de mult lucrurile. Un obstacol este cel care deține acțiunile. Trebuie să înțeleagă că dacă nu are soluții, trebuie să cedeze aceste acțiuni într-un mod, zic eu, corect. E păcat să blocheze planurile noastre pentru niște aberații. Tare aș vrea să rezolvăm cât se poate de mult procedura și să fie lucrurile bătute în cuie în cel mai scurt timp.” 

Chiar și în acest context, lucrurile, conform acestuia, sunt aproape de rezolvare într-o proporție de peste 80%.

Părerea mea este că lucrurile sunt rezolvate într-un procent de peste 80%. Suntem interesați de Dinamo eu și un grup de persoane. Nu sunt singur în acest demers. Aș vrea ca toată lumea care poate să sprijine proiectul de reconstrucție al lui Dinamo, s-o facă. Așteptăm azi, mâine, un răspuns concret și sper să fie în sensul bun. N-au picat în nicio secundă negocierile cu Dinamo, totuși, problema nu este pe termen scurt, ci pe termen lung.”

„Cât timp este actualul primar în funcție, nu voi investi niciun leu în Ploiești”

Pe lângă încheierea discuțiilor cu Dinamo, printr-un apropiat, a apărut pista Petrolul Ploiești. Costel Lazăr, președintele „găzarilor”, chiar a confirmat discuțiile cu apropiați ai libanezului, pentru Playsport.ro.

E adevărat! Am purtat deja o discuție cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înțeles că ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziție în orice moment. Și în noaptea asta dacă e nevoie!”

Contactat luni, 22 august, Mohammad Murad a confirmat dialogul.

O zic de la început: cât timp este actualul primar în funcție, eu nu voi investi niciun leu în Ploiești! O cunoștință a fost la Ploiești și a purtat el un dialog, atât. Am fost invitat la o discuție acolo, dar, repet, am avut o experiență neplăcută cu actualul primar din Ploiești! Era atractivă echipa Petrolul Ploiești, dar nu cu actuala conjunctură, implicit actuala conducere din Ploiești.”

Urmăriți Playsport.ro și pe