Primele probleme pentru Vlad Iacob la Dinamo. De ce a fost luat deja în colimator de fanii din PCH

Gabriel-Alexandru Ioniță 23.08.2022, 12:07
Primele probleme pentru Vlad Iacob la Dinamo. De ce a fost luat deja în colimator de fanii din PCH

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a fost „tras de mânecă” de către fanii din Peluza Cătălin Hîldan pentru faptul că nu a rezolvat încă mutarea echipei pe stadionul „Arcul de Triumf”. Suporterii au ținut să sublinieze că și meciul cu Unirea Dej de la finalul săptămânii se va disputa tot pe micuța arenă din Clinceni, fapt ce pare că nu îi încântă foarte mult pe fanii „câinilor”.

Vlad Iacob, primele probleme cu suporterii lui Dinamo de când a devenit administratorul special al clubului

De asemenea, suporterii au apreciat că „se cam amână” debutul pe noua arenă bucureșteană și au menționat că își doresc foarte mult ca această situație să nu mai dureze foarte mult timp. Momentan, cei de la Dinamo au fost anunțați că nu pot juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, pentru că acolo au fost demarate lucrări de înlocuire a suprafeței de joc.

Următoarea partidă se joacă sâmbătă, de la 11:30, tot la Clinceni!
Se cam amână debutul pe Arcul de Triumf, sperăm că nu e pe termen lung. Dl. președinte Iacob?
Hai Dinamo!”, au transmis fanii din Peluza Cătălin Hîldan prin intermediul rețelelor de socializare.

Ce spunea el în urmă cu o lună

În urmă cu aproximativ o lună, Vlad Iacob a anunțat că Dinamo va juca sigur meciurile de acasă din acest sezon pe noua arenă de la Arcul de Triumf. Momentan însă, acest lucru se tot amână, fapt ce a stârnit deja nemulțumirea fanilor.

„Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul „Arcul de Triumf” și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională.

Dinamo va avea un certificat fiscal cu zero datorii către ANAF, în cel mai scurt timp. Și va putea din punct de vedere legal să evolueze acolo. Cred că domnul Petrache a făcut această declarație înainte ca noua conducere, din care fac și eu parte, să preia clubul Dinamo.

Am discutat deja cu domnul Alin Petrache despre programul meciurilor, despre numărul de meciuri care ar trebui disputat acolo și dumnealui a fost deschis să sprijine clubul Dinamo pentru a juca acolo”, a spus administratorul special al lui Dinamo potrivit sport.ro.

În schimb, meciul cu CSA Steaua de peste două etape are șanse mari să se joace pe Arena Națională. Dinamo va fi gazdă și are șanse mari să obțină un profit considerabil de pe urma acestei partide.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV. Atac violent la Murad: ”E un Cortacero de Beirut! Ce face el e mangleală! E doar circ cu Petrolul și Dinamo!”

Urmăriți Playsport.ro și pe