Critici pentru vedeta Dennis Man după eșecul cu Cremonese. Internaționalul român nu a mai tras echipa după el

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.09.2021, 09:22

Dennis Man a fost titular în meciul pe care Parma l-a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Cremonese cu scorul de 2-1 în etapa cu numărul 4 din Serie B. Fostul fotbalist de la FCSB nu a mai avut însă o evoluție la fel de bună ca în meciul din etapa trecută.

Atunci, internaționalul român în vârstă de 23 de ani a marcat în meciul pe care Parma l-a câștigat în deplasare cu Pordenone, scor 4-0. Acum, Dennis Man nu și-a pus foarte mult amprenta pe jocul grupării gialloblu.

Dennis Man, criticat de jurnaliștii italieni după meciul cu Cremonese

Cu toate acestea, Enzo Maresca a ales să îl schimbe pe Man abia în minutul 84. În locul extremei drepte române a fost introdus Daniele Iacoponi.

Prestația mai slabă a lui Dennis Man a fost subliniată și de jurnaliștii italieni. Ei au notat că fotbalistul român nu s-a văzut deloc în plan ofensiv în prima repriză. Dar nici nu l-a susținut pe fundașul dreapta atunci când acesta a avut nevoie de dublaj.

Italienii au remarcat totuși că Man a avut niște acțiuni bune în debutul primei reprize. Pentru ca mai apoi să dispară din nou din jocul echipei lui Enzo Maresca înainte de a fi schimbat.

În prima repriză practic nu s-a văzut, nici în faza ofensivă, nici în cea defensivă, când Sohm (n.r. – fundașul dreapta) suferea mult. În primele minute din a doua repriză a avut două faze bune. Apoi a revenit la jocul din prima repriză”, au scris cei de la Parma Live.

Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă din echipa lui Enzo Maresca

Pe de altă parte, italienii au apreciat foarte mult din nou jocul făcut de Valentin Mihăilă. Fostul fotbalist al Universității Craiova a marcat golul Parmei cu un șut frumos cu interiorul la colțul lung.

Ulterior, el a părăsit terenul în minutul 86, vizibil epuizat după efortul depus. În locul său a fost introdus portughezul Felix Correia.

Jurnaliștii „de casă” ai echipei lui Maresca au notat că ocaziile din prima repriză ale jucătorilor gialloblu au venit în urma acțiunilor în viteză ale lui Mihăilă. De asemenea, ei au remarcat și evoluția foarte bună din partea secundă, catalogându-l pe român drept „devastator”.

De neoprit. În prima repriză, acțiunile periculoase au venit ca urmare a accelerării sale, chiar dacă a ratat singur cu Carnesecchi. În a doua repriză a fost devastator, a trecut de toți, a înscris din pasa lui Inglese apoi a fost schimbat, epuizat”, a scris sursa citată despre Valentin Mihăilă.

Dennis Man a primit nota 5 din partea jurnaliștilor de la Parma Live. În vreme ce Valentin Mihăilă a fost notat cu 7.5, cea mai mare notă din echipă.

Ambii români de la Parma au fost incluși de Mirel Rădoi pe lista preliminară a convocărilor pentru meciurile cu Germania și Armenia de la începutul lunii octombrie, contând pentru calificările la Campionatul Mondial din 2022.