”Croitoru a tăiat și a spânzurat și s-a ales praful”. Mititelu a spus de ce l-a dat afară pe Napoli

George Drafta 02.06.2023, 15:19
”Croitoru a tăiat și a spânzurat și s-a ales praful”. Mititelu a spus de ce l-a dat afară pe Napoli

Adrian Mititelu a avut speranţe mari de la barajul cu CFR Cluj, patronul celor de la FCU Craiova sperând la o primă prezenţă în cupele europene pentru echipa pe care o patronează.

Doar că fosta campioană a României a fost prea puternică pentru olteni. Care însă au acuzat vehement maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs. Alb-albaştrii au avut doi oameni eliminaţi şi au cedat lupta în prelungiri. În ciuda dezamăgirii de final, Adrian Mititelu a făcut un bilanţ al acestui sezon, pe care l-a început cu Marius Croitoru pe bancă şi l-a terminat cu Nicolo Napoli.

Din sezonul următor, şeful băncii tehnice a „juveţilor” va fi portughezul Joao Janeiro.

„Am avut echipă de primele 3-4 locuri, dar n-am avut bancă tehnică. Eu spun că va fi mai bine, pentru că am acumulat și eu experiență. Nu cred că vom face greșelile de anul trecut. Eu am cerut un profil de antrenor, am primit mai multe nume și am optat pentru acesta. Daca sunt rezultate, este o decizie foarte bună a lui Mititelu.

La noi, la club, antrenorul nu taie și spânzură, pentru că tăiat și a spânzurat Croitoru, au mai tăiat și alții, și s-a ales praful. Are libertatea să antreneze echipa, dar nu poate să vină cu nebunii pe care le-au făcut unii și alții. La mine nu e cu din astea că fac eu schimbări. Eu doar înainte și după meci vorbesc cu ei”, a fost declaraţia lui Adrian Mititelu, în emisiunea Fanatik Superliga.

Răspuns de la Cluj

După acuzele lansate de oficialii craioveni la adresa lui Istvan Kovacs, Cristi Balaj a simţit nevoia să răspundă.

„Le cereţi părerea unora care au un limbaj şi creează dezonoare. Noi nu mai vindem fotbal, ci cancan-uri şi opiniile unor frustraţi. A fost o presiune asupra arbitrului înaintea meciului şi nu din partea noastră.

Noi nu vorbim de echipele adverse înaintea meciului. Au pus presiune şi s-a întors împotriva lui. Şi eu când eram arbitru şi o echipă făcea presiune mediatică, în timpul meciului ajungeam să fiu influenţat fără să vreau împotriva acelei echipe”, au fost vorbele preşedintelui CFR-ului pentru aceeaşi sursă.

Urmăriți Playsport.ro și pe