CTP știe cum se va desfășura disputa Halep – Swiatek: „Nu fac predicții în general, dar mai mult ca sigur așa va fi!”

Marian Cărăvan 12.02.2021, 15:10
CTP știe cum se va desfășura disputa Halep – Swiatek: „Nu fac predicții în general, dar mai mult ca sigur așa va fi!”

Simona Halep continuă aventura la Australian Open 2021. În turul 3, a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3 și s-a calificat în optimi. Simona Halep va peste jucătoarea care a eliminat-o anul trecut în optimi la Roland Garros, Iga Swiatek. Aceasta învins-o în turul 3 pe franțuzoaica Fiona Ferro, scor 6-4, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu știe cum se va desfășura disputa Halep – Swiatek, de la Australian Open.

CTP știe cum se va desfășura disputa Halep – Swiatek: „Nu fac predicții în general, dar mai mult ca sigur așa va fi!”

Simona Halep este în optimi la Australian Open, unde o va întâlni pe „coșmarul” Iga Swiatek. Jucătoarea din Polonia producea anul trecut surpriza la Roland Garros, eliminând-o în optimi pe Simona Halep și cucerind ulterior turneul de pe zgura pariziană. Cele două sunt din nou adversare la un turneu de Mare Șlem, de această dată pe o altfel de suprafață de joc. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a urmărit din nou jocul Simonei și spune că de această dată lucrurile vor sta cu altfel. CTP știe cum se va desfășura disputa Halep – Swiatek.

Zgura de la Roland Garros era un avantaj pentru Simona Halep, în raport cu suprafața mult mai rapidă de anul acesta, de la Australian Open. Are o altă compoziție, care mărește viteza. Asta nu e în avantajul ei. Nu fac predicții în general, dar aici aș putea spune că mai mult ca sigur nu va fi un joc de două seturi, nu se va termina într-o oră și ceva. Vom asista la o bătălie consistentă între cele două jucătoare de clasă mondială”, a spus jurnalistul.

CTP stie cum se va desfasura disputa Halep - Swiatek
CTP stie cum se va desfasura disputa Halep – Swiatek

Meciul dintre Simona Halep și Iga Swiatek, fără spectatori

Australian Open continuă fără spectatori. Premierul statului Victoria, Dan Andrews, a anunțat o carantină de cinci zile, începând de vineri seara, de la ora locală 23:59. Este o decizie luată în urma creșterii numărului cazurilor de COVID-19 și a apariției tulpinei britanice a virusului.

Meciurile se vor juca, iar jucătorii vor continua într-o formă asemănătoare cu cea din restul anului. Este primul eveniment la care au avut parte de public.

În complex vor avea acces doar jucătorii, staff-ul tehnic și celelalte persoane din staff care nu își pot desfășura activitatea de acasă”, a spus directorul turneului de la Australian Open, Craig Tiley, citat de ABC.

Astfel, meciul dintre Simona Halep și Iga Swiatek, programat duminică, se va disputa fără spectatori. Până azi, la meciurile de tenis de la Australian Open puteau asista 30.000 de spectatori în fiecare zi.

Mi-am îmbunătățit mult serviciul, am lucrat la acest aspect. Terenul e mult mai rapid ca anul trecut. Nu e ușor pentru mine. Eu îmi propun de obicei să blochez loviturile de forță ale adversarelor.

Ar fi o mare provocare (n.r. meciul cu Swiatek). M-a distrus la Roland Garros. Trebuie să joc mai bine, să fac altceva. Am încredere în mine, mă simt excelent. Să vedem ce va fi”, a spus Simona Halep, după victoria în fața rusoaicei Veronika Kudermetova.

În acel moment, meciul dintre Iga Swiatek și Fiona Ferro nu începuse.

Urmăriți Playsport.ro și pe