Cu cine a băut cafeaua Ion Ion Țiriac în lipsa iubitei sale, care se afla la Abu Dhabi pentru turneul WTA de la începutul lunii

Catinca Giosanu 11.01.2021, 10:32
Cu cine a băut cafeaua Ion Ion Țiriac în lipsa iubitei sale, care se afla la Abu Dhabi pentru turneul WTA de la începutul lunii

Dacă nu știați cu cine și-a băut cafeaua Ion Ion Țiriac, în timp ce partenera sa de viață se afla la Abu Dhabi pentru turneul WTA, iată că acum s-a aflat.

Cu cine a băut cafeaua Ion Ion Țiriac în lipsa iubitei sale?

Ilie Năstase și fiul lui Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac, au fost surprinși în timp ce își beau cafeaua chiar într-una din clădirile pe care le deține Țiriac.

Imaginile cu cei doi au ieșit la iveală după ce cântărețul Selly a făcut public un videoclip pe care l-a filmat împreună cu Codin Maticiuc și Alina Eremia înainte de sărbătorile de la sfârșitul anului 2020, moment în care cei trei au fost i-au colindat pe cei mai bogați oameni din țara noastră.

Pe Ilie Năstase și Ion Țiriac îi leagă o prietenie de 55 de ani. Odată cu trecerea timpului însă, Năstase s-a apropiat și de fiul bunului său prieten. Astfel că cei doi și-au băut cafeaua împreună în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Ce s-a întâmplat în momentul în care a fost colindat de Selly? Năstare purta o mască de protecție, semn că respectă cu strictețe măsurile de restricție impuse de autorități. Nici fiul lui Ion Țiriac nu a făcut rabat de la legea aflată în vigoare privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu temutul virus din China. Tânărul a purtat masca de protecție pe tot parcursul întâlnirii. Dacă acesta era îmbrăcat într-un treining de culoare neagră, fostul mare tenismen a purtat un costum elegant, la care a asortat o cămașă de culoare deschisă și o cravată pe măsură.

Ilie Năstase și Ion Ion Țiriac se întâlnesc des
Ilie Năstase și Ion Ion Țiriac se întâlnesc des

După ce a fost colindat de Selly, Codin și Alina Eremia, Ion Ion Țiriac a dezvăluit că îl știe pe vlogger și că îl urmărește din când în când. Mai mult decât atât, fiul celebrului miliardar l-a felicitat pe Codin pentru proiectele sale umanitare. Cu toate acestea, rămâne un mister câți bani le-au oferit ”colindătorilor” cei doi băgătași.

Pe Ilie Nătase şi Ion Ţiriac îi leagă o prietenie de 55 de ani

Pe Ilie Nătase şi Ion Ţiriac îi leagă o prietenie de o viață. Cei doi nu au fost dintotdeauna bogați. Ba chiar, la un moment dat, au trecut prin momente grele în turneele la care participau.

”Țiriac spune mereu: Ilie a dormit mai mult cu mine decât cu toate cele cinci neveste…Noi am plecat de la zero! Ne luam conserve cu noi la turnee ca să ne putem hrăni, am dormit și pe plajă în Italia. Am luat-o de jos de tot. Și ca să ajungi să ai avioanele tale private, să mai și pilotezi, când ție îți era frică… Țin minte că mergeam cu el în SUA și spunea să îl țin de mână în avion, îi era frică. Și acum, la 81 de ani, să ajungi să pilotezi un avion privat, e ceva incredibil”, a povestit Ilie Năstase pentru wowbiz.ro.

Cu cine se iubește Ion Ion Ţiriac?

La cei 44 de ani ai săi, Ion Ion Țiriac trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de una dintre cele mai frumoase românce. Acesta a fost văzut de nenumărate ori în compania tensimenei Sorana Cârstea. Mai mult decât atât, se spune că ei ar fi chiar logodiți.

”Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei. Însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au mărturisit surse apropiate a celor doi, notează impact.ro.

Relația pe care o are Ion Țiriac Jr. este una bazată de încredere. Iubita lui nu s-a supărat atunci când a aflat cu cine și-a băut acesta cafeaua cât timp ea a fost plecată la Abu Dhabi.

Urmăriți Playsport.ro și pe