Ion Ion Țiriac rămâne fără iubită la începutul lunii viitoare. Ce se întâmplă cu partenera sa

Marian Cărăvan 30.12.2020, 15:31
Ion Ion Țiriac rămâne fără iubită la începutul lunii viitoare. Ce se întâmplă cu partenera sa

Ion Ion Țiriac rămâne fără iubită la începutul lunii viitoare. Partenera sa va avea un cu totul alt program în primele zile din 2021.

Ion Ion Țiriac rămâne fără iubită la începutul lunii viitoare

Partenera de viață a lui Ion Ion Țiriac, cunoscuta jucătoare de tenis Sorana Cîrstea, intră „în pâine” chiar din primele zile ale anului 2021. Ocupanta locului 71 WTA a fost acceptată direct pe tabloul principal de simplu al turneului de la Abu Dhabi și asta o va ține departe de iubitul său câteva zile. Turneul din Emiratele Arabe Unite va avea loc în perioada 5-13 ianuarie 2021.

Alături de Sorana Cîrstea, pe tabloul principal a fost accesptată și Patricia Țig, ocupanta locului 56 WTA. În calificări va evolua Gabriela Talabă, locul 205 WTA. Cap de serie numărul 1 la turneul din Emirate va fi americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA.

Deși inițial își anunțase participarea, Simona Halep a decis să nu mai meargă la turneul de la Abu Dhabi.

Ion Ion Tiriac ramane fara iubita la inceputul lunii viitoare
Ion Ion Tiriac ramane fara iubita la inceputul lunii viitoare

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea s-au logodit în vară

Ion Ion Țiriac și jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea ar fi împreună de trei ani, chiar de pe vremea când fiul lui Ion Țiriac era căsătorit cu Ileana Lazariuc.

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea s-ar fi logodit în mare secret în această vară.

„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viaţa ei, însă apropiaţii ştiu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani şi se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat apropiaţii cuplului.

Ion Ion Ţiriac a avut o relaţie de 17 ani cu Ileana Lazariuc. Cei doi s-au despărţit în secret şi au împreună doi băieţi, pe Alexandru (11 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani).

Sorana Cîrstea a avut o relație cu tenismenul columbian Santiago Giraldo, din 2014 până în 2017. Acum în vârstă de 32 de ani, Santiago s-a retras din activitate în 2020.

Urmăriți Playsport.ro și pe