Cu cine și-ar fi înșelat Marian Drăgulescu soția. Concurentul de la Survivor a fost acuzat de infidelitate în trecut

Giosanu Catinca / 24.05.2022, 09:09
Cu cine și-ar fi înșelat Marian Drăgulescu soția. Concurentul de la Survivor a fost acuzat de infidelitate în trecut

Survivor România 2022 se apropie cu pași repezi de final. Marian Drăgulescu (41 de ani) a fost deja eliminat, iar în competiție au mai rămas doar șase concurenți. Gimnastul a declarat să este bucuros că se întoarce acasă, la cei dragi. În ce relații e Marian Drăgulescu cu Larisa, fosta soție. Fostul ”faimos” a fost acuzat de infidelitate în trecut.

Noi detalii despre Marian Drăgulescu

Marele campion la gimnastică a avut o viață personală zbuciumată. El a fost căsătorit, prima oară, cu Larisa. Femeia a povestit, într-o emisiune TV, că a fost bătută cu bestialitate de cunoscutul gimnast.

S-a ajuns până la violență destul de gravă. La început a fost o palmă, două. ”Îmi pare rău, nu voi mai face niciodată asta”, așa îmi zicea. Situația se repeta, erau din ce în ce mai multe lovituri. În seara aceea, Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut până când am picat pe jos. M-a lăsat pe jos și a plecat în cameră la copii pentru că băiețelul auzise și se trezise.”, a spus Larisa Drăgulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Larisa Drăgulescu: ”Această fată era topită după Marian”

Fosta soție a gimnastului a mai spus că valorosul sportiv obișnuia să practice swing-ul (n.r. schimbul de parteneri sexuali între cupluri). Ea a declarat că una dintre femeile cu care Marian ar fi înșelat-o este nimeni alta decât o fostă mare gimnastă a României. Nu a dorit însă să divulge numele sportivei.

Vreau să mă credeți că nu exagerez cu nimic în ceea ce voi spune acum. Această fată, fostă campioană olimpică, era topită după Marian. La început, ca orice femeie, am pus totul pe o bănuială, care, sperăm eu, să nu se adeverească.

Dar, chiar în seară de dinaintea căsătoriei, Marian a mers la petrecerea burlacilor, uitându-și telefonul acasă. În acea seară, ea i-a trimis un mesaj fierbinte. Pur și simplu îl invită acasă pentru a-i oferi o noapte de neuitat.”, a mărturisit Larisa, conform wowbiz.ro.

Îmi aduc aminte că m-am certat foarte tare cu Marian pe această tema. În clipa în care am început să-l descos, nu mi-a negat faptul că ar există o astfel de relație cu persoana respectivă.

Lucrurile erau cât se poate de evidente, că el mă înșeală.”, a completat Larisa Drăgulescu.

După mariajul cu Larisa, gimnastul a fost căsătorit cu Corina din anul 2010 până în 2019, când au divorțat.