Cuceritorul Marius Șumudică nu uită clipele de coșmar de la Cluj. Declarație de dragoste pentru fanii lui Malatyaspor

Ștefănescu Dragoș / 23.10.2021, 09:02
Cuceritorul Marius Șumudică nu uită clipele de coșmar de la Cluj. Declarație de dragoste pentru fanii lui Malatyaspor

Yeni Malatyaspor a obținut o victorie importantă împotriva celor de la Altay, în etapa a zecea din campionatul Turciei. În ciuda succesului, Marius Șumudică nu uită de clipele de coșmar de la Cluj. Tehnicianul a reamintit că parcursul excelent avut cu CFR nu l-a salvat de la demitere.

Marius Șumudică nu uită clipele de coșmar de la Cluj

Marius Șumudică a preluat echipa Yeni Malatyaspor cu ambiția de a o scoate cât mai repede din forma extrem de slabă în care se afla. Impactul tehnicianului român la echipa turcă s-a făcut imediat resimțit. Etapa trecută, Malatyaspor a învins cu 2-0 echipa Adana Demirspor și a arătat un reviriment evident în joc. În etapa a 10-a echipa lui Marius Șumudică a înfruntat pe teren propriu echipa Altay.

Malatyaspor a deschis scorul prin Tetteh, în minutul 57. La numai 11 minute distanță, în minutul 68, echipa lui Marius Șumudică a majorat scorul prin Buyuk, care a transformat un penalty. Oaspeții au marcat golul de onoare în minutul 84, prin Bamba, care a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri. Finalul a fost foarte tensionat, arbitrul prelungind meciul cu 7 minute.

La finalul partidei, Marius Șumudică a vorbit despre cele două succese obținute de Yeni Malatyaspor, de la venirea sa pe banca tehnică. Tehnicianul a dorit să amintească de parcursul excelent pe care l-a avut cu CFR Cluj, iar în ciuda acestui fapt a fost demis. Totuși, Șumudică nu și-a putut ascunde bucuria pentru succesul obținut.

Sunt foarte fericit pentru jucători și pentru fani. Am câștigat două meciuri la rând de când am venit aici. Dar fac o paralelă cu echipa de la care am plecat din România, CFR. Am câștigat 7 meciuri în campionat și degeaba, am avut un record similar și la Gaziantep, unde nu am pierdut un an și am marcat în 22 de meciuri consecutive.

Dar aceste recorduri nu sunt importante. Importante sunt lupta jucătorilor și dezvoltarea echipei”, a declarat Șumudică, potrivit ajansspor.com.

Marius Șumudică, declarație de dragoste pentru fanii lui Malatyaspor

Yeni Malatyaspor a obținut a doua victorie consecutivă de la venirea lui Marius Șumudică pe banca tehnică. După acest nou succes, echipa lui Șumudică a urcat până pe locul 11 al Super Lig, având 12 puncte. Tehnicianul român a avut un impact pozitiv asupra echipei, reușind să o scoată din zona retrogradării într-un timp foarte scurt.

Înaintea partidei cu Altay, tehnicianul român a făcut poze cu suporterii echipei sale. După meci, Șumudică a vorbit în termeni extrem de măgulitori despre fanii echipei sale, pe care a recunoscut că îi iubește.

Nu contează pentru mine dacă oamenii sunt săraci sau bogați. Nu fac diferență, eu iubesc oamenii, iubesc acești suporteri!”, a declarat Marius Șumudică.