Marius Șumudică, victorie la revenirea în Turcia! Malatyaspor câștigă pe terenul lui Mario Balotelli și al lui Vincenzo Montella

Robert Zanfir 16.10.2021, 21:13
Marius Șumudică, victorie la revenirea în Turcia! Malatyaspor câștigă pe terenul lui Mario Balotelli și al lui Vincenzo Montella

Marius Șumudică a obținut prima mare victorie de la venirea pe banca celor de la Malatyaspor. Noua echipă a fostului antrenor de la CFR Cluj a câștigat cu 2-0 pe terenul formației lui Vincenzo Montella și a starului Mario Balotelli.

Marius Șumudică a revenit în Turcia mai rapid decât se aștepta. Plecat de la CFR Cluj cu gust amar, antrenorul a declarat că nu vrea să mai audă de fotbalul românesc. „Singura echipă pe care aș mai antrena-o este Rapid”, a spus antrenorul.

Marius Șumudică, victorie la revenirea în Turcia! Malatyaspor câștigă pe terenul lui Mario Balotelli și al lui Vincenzo Montella

Șumi a fost primit ca un adevărat star la Malatya. A pierdut primul său meci, un amical cu Gaziantep, dar și-a impus stilul din primele zile.

„Avem două victorii în opt etape. Treaba noastră nu este deloc ușoară după atâtea înfrângeri consecutive, dar trebuie să uităm trecutul. Uitați ultimele cinci meciuri și priviți înainte. Este timpul să câștigăm”, a spus Marius Șumudică.

Malatya a avut partidă grea, în etapa a 9-a din Super Lig. Cu doar 6 puncte în clasament, Șumudică spera, totuși, să urce peste locurile din zona roșie a clasamentului. Iar în fața avea echipa lui Vincenzo Montella și a starului Balotelli.

Malatya s-a impus surprinzător, pe terenul celor de la Adana, 2-0. Teteh a deschis scorul în minutul 36, iar oaspeții au preluat conducerea prin autogolul lui Deli, din minutul 55.

Adana rămâne pe locul 10, în timp ce Malatyaspor urcă pe poziția a 16-a, peste zona roșie, cu 9 puncte din 9 meciuri.

ECHIPELE DE START

Adana Demirspor: Ferhat, Rassoul, Simon Deli, Samet, Svensson, Stambouli, Belhanda, Vargas, Bjarnason, Yunus Akgün, Balotelli

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Haddadi, Semih, Sadık, Wallace, Ndong, Rayane Aabid, Mounir, Karim Hafez, Adem Büyük, Tetteh

Marius Șumudică la primul scandal de la revenirea în Turcia

La revenirea în campionatul Turciei, Marius Șumudică a avut parte de o surpriză neplăcută. Un fost colaborator a lansat acuzații dure la adresa sa. Oguzhan Erdogmuș, fostul traducător al lui Șumudică de la Gaziantep, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre tehnicianul român. Acesta a declarat că românul insulta Turcia, atunci când era înconjurat doar de apropiați.

Una dintre marile minciuni pe care le-am auzit în ultima vreme. Dacă era adevărat, tu mai stăteai să lucrezi cu mine? Mă gândesc că nu mai ţineai cont de faptul că eu îţi plăteam din banii mei salariul şi plecai.

Aş avea mai multe de spus, dar vreau să mă opresc. Să aibă sănătate el şi familia lui, atât îi transmit. Eu am de lucru, vreau să mă concentrez pe echipă şi sper să iasă aşa cum ne dorim toţi cei din oraş
Marius Șumudică