Cuceritorul Mircea Lucescu dă cărțile pe față despre relația cu soția sa, Neli. Amănunte neștiute despre viața celor doi

Giosanu Catinca / 25.05.2021, 18:49
Cuceritorul Mircea Lucescu dă cărțile pe față despre relația cu soția sa, Neli. Amănunte neștiute despre viața celor doi

Cuceritorul Mircea Lucescu a avut un moment de sinceritate, în care a făcut dezvăluiri senzaționale despre relația cu soția sa, Neli. Tehnicianul român i-a luat pe toți prin surprindere în momentul în care a oferit detalii neștiute despre căsnicia sa. Ce a puut să spună fostul mare fotbalist?

Cuceritorul Mircea Lucescu dă cărțile pe față despre relația cu soția sa, Neli

Mircea Lucescu este un om cu adevărat împlinit. El a cucerit din primul sezon toate trofeele în Ucraina cu Dinamo Kiev, succes în urma căruia patronul Igor Surkis s-a felicitat pentru alegerea făcută. Și pe plan personal îi merge bine românului. Acesta are o căsnicie cum mulți și-ar dori. Cunoscutul antrenor nu dă doar lecții la fotbal, ci și în iubire. Tehnicianul în vârstă de 75 de ani își răsfăța partenera ca la începutul relației. Se pare ca Mircea Lucescu nu uită să fie romantic cu soția sa ori de câte ori are ocazia.

La un moment dat, cei doi amorezi au fost surprinși la un restaurant din capitală, alături de câțiva prieteni. Felul în care Mircea Lucescu își sorbea din priviri partenera de viața a atras atenția paparazzilor. Familia Lucescu s-a delectat cu cele mai bune preparate și au stat la discuții lungi cu prietenii, timp în care antrenorul nu a ezitat să-și privească soția ca la prima tinerețe.

Neli soția lui MIrcea Lucescu, alături de fiul Răzvan și tatăl copilului ei
Neli soția lui MIrcea Lucescu, alături de fiul Răzvan și tatăl copilului ei

Amănunte neștiute despre viața celor doi

Mircea Lucescu și Neli s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 50 de ani. O viață de om am putea spune! La vremea respectivă, fiecare dintre ei era student. Din dragostea lor a rezultat un singur copil. Este vorba despre Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai de succes antrenori români.

La cămin ne-am întâlnit, la cantina studenţească.”, a dezvăluit Mircea Lucescu, tehnicianul celor de la Dinamo Kiev.

În momentul în care a fost întrebat dacă între ei a fost dragoste la prima vedere, Lucescu a făcut următoarele afrmații:

A fost interes la prima vedere… Nu vorbeam, dar ne-am urcat într-un tramvai. Eu eram în mijlocul tramvaiului, ea era în față. Ne-am uitat unul la altul, am văzut că are un bagaj în mână… Când ea a coborât, am coborât și eu cu toate că eu nu trebuia să cobor acolo și m-am oferit să-i duc bagajul.”, a mai spus cel care a reușit un sezon de vis la Dinamo Kiev, potrivit celor de la Pro Sport.