Cuibușorul de lux al „Baciului” își caută proprietar. Ce secrete ascunde vila de milionar pe care o are Gică Popescu

Marian Cărăvan / 20.02.2021, 17:14
Cuibușorul de lux al „Baciului” își caută proprietar. Ce secrete ascunde vila de milionar pe care o are Gică Popescu

Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul Constanța, este posesorul unei vile fabuloase în Spania, pe care vrea să o vândă. Cuibușorul de lux al „Baciului” își caută proprietar. Ce secrete ascunde vila de milionar pe care o are Gică Popescu.

Cuibușorul de lux al „Baciului” își caută proprietar

Gică Popescu a câștigat de-a lungul timpului sume importante din fotbal. Ce a făcut cu ei? Spre exemplu, a investit în proprietăți. Una dintre ele se află la Palma de Mallorca. „Baciul” a plătit un preț uriaș pentru somptuoasa vilă: 15 milioane de euro.  A achiziționat-o în 2009, iar acum o vinde. De fapt, fostul mare fotbalist se chinuie de mai mult timp să-și vândă proprietatea, dar nu a găsit încă un cumpărător. Chiar dacă o vine la mai puțin de jumătate din prețul plătit în urmă cu 12 ani. Șapte milioane de euro cerea Gică Popescu pe vila sa de la Palma de Mallorca. Chiar și sub 5 milioane, doar să găsească jn cumpărător. Cuibușorul de lux al „Baciului” își caută proprietar.

Cine nu nu și-ar dori să stea într-o casă construită în vârful unei stânci, deasupra unui golf. Are un design impresionant, la care au lucrat doi arhitecți celebri. Vila fabuloasă cumpărată de Gică Popescu în 2009 are o suprafață totală de 450 de metri pătrați și un teren aferent de 2500 de metri pătrați. Nu doar suprafața impresionează, ci și modul în care e structurată construcția. Vila are pereți transparenți, de sticlă, cinci dormitoare, patru băi, terasă și o piscină exterioară. A costat 15 milioane de euro, Gică Popescu e dispus să o vândă cu șapte milioane de euro. La un moment dat se vorbea și despre faptul că Gică Popescu ar solicita chiar mai puținde atât, sub 5 milioane. Cuibușorul de lux al „Baciului” își caută proprietar.

Cuibusorul de lux al „Baciului” isi cauta proprietar
Cuibusorul de lux al „Baciului” isi cauta proprietar

 Gică Popescu, investiții în energia eoliană

Tot în 2009, Gică Popescu își anunțase intențiile de a intra pe piața energiei eoliene. Planul său: un parc eolian de 240 MW în Tulcea. Fostul căpitan al echipei naționale avea deja afaceri în imobiliare și turism, iar atunci încerca să exploreze o altă zonă.

Firma domnului Popescu, Energie Investments Group (EIG), a cumpărat 500 de hectare de la săteni și a concesionat alte 65 de la consiliul local, pe o durată de 49 de ani. Acesta intenționează să construiască un parc eolian cu 48 de turbine a câte 5 MW fiecare”. spunea la vremea respectivă Sterian Gherghișan, primarul comunei Văcăreni, din județul Tulcea.

Gică Popescu este în prezent președintele celor de la Viitorul Constanța.