Culisele plecării lui Rusu de la Mioveni și trecerea la FCSB. Rotaru oferă detalii din discuțiile avute în biroul de la Craiova

Dragos Stefanescu 03.08.2022, 11:35
Culisele plecării lui Rusu de la Mioveni și trecerea la FCSB. Rotaru oferă detalii din discuțiile avute în biroul de la Craiova

FCSB a reușit luni să dea două lovituri pe piața transferurilor. Formația roș-albastră i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu. Atacantul de la CS Mioveni a fost dorit în această vară și de Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a oferit detalii din culisele negocierilor avute pentru transferul lui Bogdan Rusu.

Mihai Rotaru face lumină în cazul transferului lui Bogdan Rusu. ”A fost dorit până să-l luăm pe Rivaldinho”

Gigi Becali s-a mișcat extrem de repede și a reușit să facă două transferuri într-o singură zi. Luni, David Miculescu și Bogdan Rusu au semnat cu formația roș-albastră. Pentru fostul jucător al celor de la UTA, Gigi Becali a achitat suma de 1,7 milioane de euro. Rusu a fost cumpărat de la CS Mioveni pentru 100.000 de euro. La această sumă se pot adăuga încă 150.000 de euro dacă FCSB accede în grupele Conference League.

De serviciile lui Bogdan Rusu au mai fost interesate în această vară mai multe echipe din Superliga. Printre acestea s-a numărat și Universitatea Craiova. Pentru a lămuri situația, Mihai Rotaru a dezvăluit că a renunțat la transferul lui Rusu după ce a reușit să-l aducă în Bănie pe Rivaldinho.

Nu ne interesează ce spune altcineva (n.r. Gigi Becali). A fost dorit până să-l luăm pe Rivaldinho. Noi nu discutăm despre transferuri prin presă. Prima noastră țintă a fost Rivaldinho.

Nu am mai discutat cu el de două saptămâni, cu Rusu. Căutăm un fundaș central, o bandă stânga și un mijlocaș central”, a declarat Mihai Rotaru.

Bogdan Rusu, fericit de transferul la FCSB

După ce a semnat cu FCSB, Bogdan Rusu a oferit câteva declarații. Atacantul nu și-a putut ascunde bucuria că a ajuns la un club puternic care se bate pentru trofee în fiecare sezon. În plus, Rusu a dezvăluit că toți granzii din Superliga l-au dorit, acesta fiind un motiv de mândrie pentru el.

Sunt bucuros că am ajuns la vârsta de 32 de ani să joc la Mioveni și să fie interesate de mine toate cele trei echipe care se bat la titlu an de an. Am vorbit cu domnul Becali și i-am promis că vin aici. Vorba e vorbă pentru mine.

Șanse vom avea toți. Dacă vom juca la fel de bine cum s-a jucat pe finalul campionatului, de ce să nu ne batem la titlu? Mă voi integra foarte bine. Sunt un jucător căruia îi place să comunice cu toată lumea, mă cunosc cu majoritatea jucătorilor.

Soția și copilul mă susțin la fiecare meci și au vrut să fie lângă mine și acum. E OK să joci cu presiune. Când joci la FCSB, e normal să fie presiune. Pot face față la presiune, îmi văd de treabă și joc”, a spus Bogdan Rusu.

Urmăriți Playsport.ro și pe