Cum a comentat Adi Mutu calificarea Rapidului în grupele Cupei României. Antrenorul a avut și motive de nemulțumire: „Este o situație puțin dificilă”

Robert Zanfir 28.09.2022, 23:40
Cum a comentat Adi Mutu calificarea Rapidului în grupele Cupei României. Antrenorul a avut și motive de nemulțumire: „Este o situație puțin dificilă”

Rapid trece cu 3-0 de CS Afumați, în playoff-ul Cupei României, și își asigură cel puțin încă trei partide în competiția „de casă” a Giuleștiului. Adi Mutu a vorbit după meci despre suspendarea lui Cristi Săpunaru, dar și despre partida cu Chindia, din viitoarea etapă din Superliga.

Luckassen, Papeau, cu primul gol în tricoul giuleștenilor, și Emmers au marcat în prima repriză pentru echipa lui Adi Mutu. Rapidul se califică în grupele competiției și reînoadă, astfel, tradiția din Cupa României.

Cum a comentat Adi Mutu calificarea în grupele Cupei României

„Un meci ușor, bine, pe undeva trebuia să se vadă aceasta diferență între noi și ei. Mă bucur că am câștigat și mergem mai departe. Aș fi vrut în repriza a doua să fim mai concreți. Emmers este în creștere, ne bucuram că avem și alte opțiuni la mijlocul terenului. Mă bucur că ne-am calificat fară emoții și acum ne gândim la meciul cu Chindia.

(Despre noul format al Cupei – n.r.) Frumos, interesant. Pe undeva îmi place, este un turneu și este și unul dintre obiectivele noastre anul acesta. Le-am spus jucătorilor să trateze serios orice meci. Cupa României face parte din obiectivul nostru.

(Despre suspendarea lui Cristi Săpunaru – n.r.) Ne așteptam pe undeva, cu toate că este pe undeva o situație puțin dificilă. Mergem înainte. A fost bine că a stat în acest meci, un meci cu o echipă de liga a treia.

Cu Chindia va fi greu, foarte greu. Am văzut meciul lor cu CSA, va fi dificil, foarte dificil.

(Despre națională – n.r.) O părere bună, am terminat o seară tristă cu o victorie. Asta e situația, nu avem ce face (despre faptul că vom juca cu echipe precum Feroe – n.r.)”, a declarat Adi Mutu la finalul partidei cu CS Afumați.

CS Afumați – Rapid 0-3. ECHIPELE DE START:

CS Afumați: Obretin – Ciucur, Robicek, M. Leca, A. Oprea – Zaina, Șt. Stîngă – Beșleagă, Băciuț, Iamandache – Cocoș
Rezerve: Chioveanu, Buliga, Vl. Tudorache, Bg. Matei, Ad. Neacșu, Rz. Avram, T. Nicolae, I. Ionică, S. Alexe
Antrenor: Vasile Neagu

Rapid: Drăghia – Cl. Belu, Dr. Grigore, P. Iacob, Fl. Ștefan – A. Ciobanu, Al. Albu, Emmers – Pănoiu, Luckassen, Papeau
Rezerve: Sandu, Crepulja, Ignat, Costache, Jr. Morais, Dussaut, Despa, Onea, Dugandzic
Antrenor: Adrian Mutu

Stadion: Rapid – Giulești
Arbitru: Claudiu Marcu / Asistenți: Erchian Ionus, Marian Carson

Rapid are două echipe apropiate valoric în momentul de față, un lot bun spre foarte bun. Cred că se poate gândi liniștit la primele trei poziții și la Cupa României.
Daniel Pancu, la Digi Sport.