Cum a jonglat un fost star de la Milan, Juve și AS Roma cu două starlete autohtone

Moldoveanu Camelia / 14.04.2021, 10:07
Cum a jonglat un fost star de la Milan, Juve și AS Roma cu două starlete autohtone

Încurcate sunt căile dragostei, sau cel puțin așa a fost în acest triunghi amoros. Mădălina Ghenea și Bianca Drăgușanu au fost agățate de același bărbat, mai exact de Marco Borriello, Fostul star de la Milan, Juve și AS Roma le-a pus pe jar pe cele două românce.

Mădălina Ghenea a spus că Marco Borriello i-a fost ca un drog

În urmă cu ceva ani, în presa din România și Italia apărea o știre bombă: Mădălina Ghenea se iubește cu Marco Borriello. Cu toate că  fotbalistul era considerat un adevărat playboy al fotbalului internațional, românca noastră nu a ținut cont de nimic și s-a îndrăgostit nebunește de acesta.

Cei doi au fost fotografiați împreună în ipostaze incendiare. După o vreme chiar frumoasa româncă a făcut o declarație care a lăsat cu gura căscată pe toată lumea.

Sexul cu el era ca un drog. A fost o nebunie totală cu el în intimitate”, a declarat modelul în presa italiană.

Marco Borriello i-a făcut avansuri și Biancăi Drăgușanu

Chiar dacă s-au despărțit după ceva vreme, Mădălina și Marco au păstrat legătura. Fostul star de la Milan, Juve și AS Roma a profitat de această legătură pentru a întreba de Bianca Drăgușanu. Se pare că fotbalistul o căutase pe Facebook și i-a atras atenția faptul că ea s-a mai cuplat și cu alți fotbaliști. La acea vreme, Bianca era despărțită de Victor Slav.

După ce și-a luat inima în dinți și i-a scris Biancăi pe Facebook, Mădălina a devenit extrem de geloasă. Chiar dacă încheiase relația cu fotbalistul, ea și-a dat seama  că-l vrea înapoi. Orbită de gelozie, Ghenea a început să bage strâmbe și i-a spus fostului ei iubit că rivala ei nu are o reputație prea bună în România.

Din cauza eforturilor depuse de Mădălina, Bianca și Marco n-au reușit să aibă o relație.

Cu cine l-a înlocuit Mădălina Ghenea pe starul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo!

Cu ceva timp în urmă, frumoasa româncă era cuplată de presa din Italia și din România cu Nicolo Zaniolo, starul lui AS Roma. Însă, potrivit cancan.ro, Mădălina a fost surprinsă marți în brațele unui alt tânăr misterios. Imaginile au fost surprinse o plajă de lux din Emiratele Arabe.

Potrivit aceleași publicații, bărbatul surprins lângă modelul din România ar putea fi chiar noul ei iubit.

Gazzetta dello Sport anunța la începutul anului că starul AS Roma s-ar fi despărțit de logodnica lui, Sara, și ar fi cuplat cu frumoasa noastră româncă.