FOTO. Imagine rară cu mama lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Cum a apărut soacra mare la nunta fiului său

Moldoveanu Camelia 16.09.2021, 14:34

Simona Halep a postat o fotografie cu mama soacră. Toni Iuruc seamănă extrem de mult cu rafinata doamnă. Lecție de stil și de simplitate din partea mamelor celor doi miri.

Imagini rare cu mama lui Toni Iuruc

Soacra Simonei Halep (Genica) Iuruc a oferit o adevărată lecție de stil la cununia civilă a fiului său. Jucătoarea de tenis a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii de la nunta care a avut loc pe 15 septembrie. În imagini îi putem observa pe cei doi îndrăgostiți imediat după ce au spus marele „DA!”, iar părinții le-au fost aproape pentru a se bucura de acest eveniment.

Soacrele și mireasa s-au asortat perfect. Toate trei au purtat ținute în nuanțe de bej și accesorii aurii. Apariție rară a mamei lui Toni Iuruc. Putem observa cât de mult a împrumutat soțul Simonei Halep din trăsăturile ei. Se pare că tot de la ea a moștenit și abilitatea de face bani, Genica Iuruc fiind cea care se ocupă de afacerile familiei. Fericirea se citea pe fața familiei Halep-Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc împreună cu părinții

Secretul numelui adevărat al lui Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai mulți ani, iar miercuri au decis să se căsătorească civil. Dacă despre fostul lider WTA cunoaștem destul de multe lucruri, fiind mai mereu în lumina reflectoarelor, despre omul de afaceri nu se cunosc prea multe detaliu. Soțul campioanei noastre a fost mereu discret și s-a ferit să ofere declarații. În linii mari, până acum s-a aflat că este un om de afaceri machedon care a mai fost căsătorit de două ori.

În fața ofițerului de stare civilă, Toni Iuruc nu a mai putut să-și ascundă adevăratul nume. Se pare că soțul Simonei Halep se numește într-adevăr Iuruc, însă nu și Toni. Omul de afaceri se numește în buletin Iuruc Apostol Gabriel.

Iuruc Apostol Gabriel, de bună voie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana Halep Simona?”, a fost întrebarea la care soțul tenismenei a răspuns afirmativ

Ce a spus tatăl Simonei despre ginerele său

În spațiul public a existat informația că nunta celor doi ar fi avut loc în urmă cu aproximativ două luni. A fost însă doar o „alarmă falsă”. Tatăl Simonei Halep, Stere, a explicat în exclusivitate pentru PlaySport că a fost vorba doar de o petrecere mai restrânsă, specifică machedonilor.

Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an.

(Toni) E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, dacă ție îți place, și nouă ne place. Știți cum e proverbul, sub mere nu pot cădea pere”, a spus Stere Halep la acel moment.

Urmăriți Playsport.ro și pe