Cum a persiflat-o Ianis Stoica pe Anamaria Prodan: „Am stat cinci ani cu ea, dar nu prea se mai ocupa de mine”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 16.12.2021, 09:13
Cum a persiflat-o Ianis Stoica pe Anamaria Prodan: „Am stat cinci ani cu ea, dar nu prea se mai ocupa de mine”

Ianis Stoica a fost subiectul unui nou scandal între Anamaria Prodan și frații Becali. În contextul interesului celor de la Arsenal pentru tânărul de 18 ani, interes anunțat în exclusivitate de PlaySport.ro, acesta a ales să o „trădeze” pe Anamaria și să semneze cu firma de impresariat a lui Giovanni și Victor Becali.

Exact cum s-a întâmplat cu Dennis Man înainte ca transferul său de la FCSB la Parma să se perfecteze. Iar, la fel ca în cazul lui Man, și Ianis Stoica a fost amenințat de fostul său agent că va fi dat în judecată.

Ianis Stoica a vorbit pentru prima dată despre scandalul izbucnit în jurul său

Noua vedetă a celor de la FCSB a explicat în acest context, la finalul meciului cu Rapid, de ce a ales să facă această schimbare în cariera sa. El a spus că Anamaria Prodan nu își dădea foarte mult interesul în a-l reprezenta, dar și că nu a semnat cu frații Becali imediat după ce a reziliat contractul cu ea, așa că nu se teme de un eventual proces.

Am reziliat contractul cu fostul impresar. Am fost cinci ani alături de Anamaria Prodan, apoi impresarul meu a fost un străin. Ea nu s-a mai ocupat așa mult de mine, nici acel străin, nici măcar nu l-am văzut la față. Au fost și câteva nereguli în contract și am vrut să rupt contractul.

Dar eu n-am rupt contractul ca să semnez cu domnul Victor Becali, am fost liber, fără agent, două luni de zile. N-am semnat contractul cu Victor Becali imediat după ce am rupt contractul cu Anamaria Prodan. Nu mă tem de un proces, e alegerea mea și o duc până la capăt”, a explicat Ianis Stoica la finalul partidei de pe Arena Națională.

Tânărul de 18 ani a fost din nou decisiv pe final de meci pentru FCSB

Fiul lui Pompiliu Stoica, fost jucător la Steaua și Petrolul, a fost din nou decisiv pentru FCSB. El a fost introdus pe teren de Toni Petrea la pauza meciului cu Rapid și a adus victoria echipei sale, obținând penalty-ul din care Florin Tănase a dus scorul la 2-1 și marcând golul al treilea care a închis partida.

A fost un meci foarte frumos, atmosfera m-a făcut să uit de tot. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa și să luăm cele trei puncte. Noi avem alt obiectiv față de ei. La penalty, am fost mai rapid, Săpunaru m-a tras de picior și a fost fault. Era normal să câștigăm, după cursul jocului, pentru că toată repriza a doua mingea a fost numai la noi. Au luat roșu pentru că am stat călare pe ei și au cedat presiunii.

Vreau să înscriu de la meci la meci, nu mă interesează să fiu playmaker-ul echipei. Mă interesează să fiu acolo unde trebuie și să înscriu. Rapid mi se pare o echipă care va prinde play-off-ul. Chiar și cu foarte mulți accidentați, ne-a fost greu cu ei astăzi”, a mai spus tânărul fotbalist.