Cum a rezolvat Ion Țiriac conflictul dintre Marica și Ilie Năstase. Au apărut informații din culise

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.11.2021, 16:30
Cum a rezolvat Ion Țiriac conflictul dintre Marica și Ilie Năstase. Au apărut informații din culise

Ion Țiriac a intervenit în scandalul izbucnit recent între Ilie Năstase și Ciprian Marica. „Nasty” a susținut că fostul atacant al echipei naționale, care este și nașul său, l-ar fi scos din fundația pe care au înființat-o împreună și care deține o bază cu mai multe terenuri de fotbal și tenis.

Ciprian Marica a venit cu noi clarificări în acest conflict. El a explicat din nou că nu l-a scos pe Ilie Năstase din această fundație, ci doar că acesta nu mai ocupă funcția de președinte al ei.

Mai mult, fostul fotbalist a explicat și că este dispus să facă un pas înapoi pentru a nu risca o deteriorare definitivă a relației cu finul său. El chiar a dezvăluit că i-a sugerat lui Ilie Năstase să apeleze la Ion Țiriac pentru a rezolva aceste divergențe.

Avocații lui Ion Țiriac îi oferă consultanță lui Ilie Năstase în disputa cu Ciprian Marica

Concret, Marica l-a trimis la avocații omului de afaceri pentru a primi consultanță în acest caz și de a rezolva amiabil aceste probleme. Fostul tricolor a pus accentul în mai multe rânduri pe faptul că își dorește să primească unele garanții pentru investiția pe care a făcut-o în această bază de pregătire.

Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase. La momentul respectiv, Ilie avea încredere în mine, astăzi nu mai are încredere. Dorește un alt ideal. Lucrurile au luat o altă întorsătură.

La momentul în care Ilie mi-a spus că nu mai e de acord cu înțelegerea făcută sau că nu a înțeles deal-ul pe care l-am făcut, i-am spus că nu-i nicio problemă să schimbe deal-ul sau să-l facă cu oricine altcineva își dorește. Singura condiție a fost să-mi protejeze sau să-mi garanteze investiția pe care am făcut-o aici. Era o sumă datoare, plus 10 milioane de lei pe care eu i-am investit aici în reabilitarea bazei sportive. Baza Voința este în proprietatea statului.

Singurul meu obiectiv e ca, până la finalitatea contractului, să am o garanție asupra banilor pe care i-am câștigat în fotbal și pe care i-am investit aici. Fundația are niște datorii pe care eu mi le-am asumat. Nu l-am dat afară pe Ilie Năstase din fundație! Despre ce vorbim? Ilie Năstase este în fundație în continuare ca membru fondator.

Nu l-a scos nimeni din fundație. Nu mai este președinte, într-adevăr. Nu mă cert cu Ilie Năstase! Eu cedez în situația asta, înainte să fie un scandal. Nu e o miză, pentru că am explicat care e situația terenului. Terenul de 50 de milioane e al statului. Eu am investit aici două milioane de euro! Eu l-am rugat pe Ilie să-l sune pe Ion Țiriac și să-i ceară un avocat! Am fost la avocatul lui Țiriac și a rămas să ne vedem după ce se uită pe acte. Eu sunt cel mai la risc, pentru că am investit într-un teren al statului!”, a spus Ciprian Marica la Pro TV.