Cum arată iubitul ideal al celebrei Anamaria Prodan. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara va încerca să-și refacă viață

Moldoveanu Camelia / 28.10.2021, 08:36
Cum arată iubitul ideal al celebrei Anamaria Prodan. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara va încerca să-și refacă viață

După ce Laurențiu Reghecampf a decis să depună actele de divorț, Anamaria Prodan s-a văzut nevoită să-și găsească un alt drum. Impresara s-a gândit deja cum vrea să-i arate viitorul și a subliniat faptul că nu are de gând să rămână singură. Mai mult, aceasta a descris în câteva cuvinte cum arată iubitul ideal pentru ea.

Pe cealaltă parte, antrenorul CSU Craiova se pregătește să devină tată pentru cea de-a treia oară. Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, este însărcinată în câteva luni. Playsport.ro a aflat ce decizie radicală a luat tehnicianul pentru a o apăra pe cea care îi este parteneră în acest moment și care sunt consecințele pe care trebuie să le îndure Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre viitoarea sa poveste de iubire

După tot ce s-a petrecut în ultima vreme în familia Prodan-Reghecampf, Ana și-a stabilit clar niște criterii pe care vrea ca viitorul ei partener să le îndeplinească. În același timp, ea este conștientă că oricine ar sta la brațul ei nu ar avea o misiune simplă.

Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitor de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor care l-a urcat pe culmile succesului. Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă”, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Și-a găsit iubit în Dubai

Aflară în platoul emisiunii „La Măruță”, moderatorul a întrebat-o dacă plănuiește să-și refacă viața. Impresara FIFA a avut un răspuns ferm, explicând că ea are nevoie de afecțiune și că plănuiește să-și găsească o altă iubire. Cătălin Măruță a mai întrebat-o dacă este vorba despre persoana care o așteaptă în Dubai. La această întrebare Ana a ezitat să răspundă, însă s-a luminat la față și a râs aprobator.

Laur este puțin gelos. Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român. (n.r. Cu cel din Dubai?). Vezi? Vezi? (Anamaria Prodan a râs aprobator). (…)

Am numele lui scris pe mână, tatuajul pe spate. Așa o să rămână. Eu am spus că dacă aș putea să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Eu o să-mi refac viața, am nevoie să fiu ținută în brațe. Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul.”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

În încheierea emisiunii, Cătălin Măruță i-a urat drum bun Anei în Dubai și să se întâlnească acolo cu prințul. Impresara a râs, nu l-a contrazis în nicio clipă, însă a ținut să sublinieze faptul că nu este vorba despre prietenul ei din Dubai cu care s-a mai pozat în trecut.

Este de menționat faptul că Anamaria Prodan s-a aflat în Dubai aproape toată vara. La acea vreme ea a declarat că a plecat din România deoarece trebuie să se ocupe de afacerile familiei. Tot în acea perioadă și-a încântat fanii cu poze sexy în costum de baie, fotografii făcute în locuri luxoase ale Dubaiului.