Cum i-a desființat Anamaria Prodan pe frații Becali. Vorbe grele aruncate de celebra impresară

Giosanu Catinca / 15.01.2022, 09:35
Cum i-a desființat Anamaria Prodan pe frații Becali. Vorbe grele aruncate de celebra impresară

Anamaria Prodan continuă declaraţiile tăioase la adresa familiei Becali. Patronul FCSB, și agentul s-au contrat luni în șir pe seama transferului lui Dennis Man la Parma.

Anamaria Prodan e departe de a se împăca cu Gigi Becali

Fosta soție a lui Reghecampf susține că transferul lui Man la Parma a fost aranjat de ea. Ceea ce au făcut frații Becali a fost să parafeze actele și să încaseze comisioanele, spune impresara.

Frații Becali… Ei alergau singuri și câteodată terminau pe locul doi. Erau genul ăsta… Când nu ai concurență, e greu să spui că ești cel mai bun pentru că nu ai concurență. Corect? Urma pe care au lăsat-o este mare. Nici nu conta că erau singurii. Ei făceau toate transferurile și aveai fotbaliști mari în țară. Îi aveam pe Hagi, Gică Popescu, nume mari. Nu trebuia să vină nimeni, jucători așa mari se vindeau singuri.

E totuși o artă să vinzi ceva, te caută cineva și spune că îți dă un leu pe un pahar, tu trebuie să obții cinci miliarde. La modul ăsta se negociază. Dacă ai talent, poți să vinzi pe milioane. Eu am talent, eu am vândut pe milioane. Eu sunt numărul unu. Transferul lui Dennis Man, care a venit după transferul lui Stanciu a fost făcut de mine, dar a fost adjudecat din mers și făcut de altul.”, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

”Când mă urmărea familia Becali, am intrat în Ambasada SUA”

Fiica regretatei Ionela Prodan a rememorat, ulterior, un episod în care a fost urmărită de familia Becali.

Eu am refuzat să lucrez pentru frații Becali. Eu m-am născut Ana Maria Prodan, am avut bani toată viața. Mama a fost Dumnezeu, a fost cântăreață de muzică populară. O ținea Ceaușescu în palmă. Era cea mai bună în meserie. La un moment dat, când mă urmărea familia Becali, am intrat în Ambasada SUA și am zis că mă urmăresc. Eu sunt cetățean american. Păi ce, s-a născut cineva pe pământ să-mi facă mie probleme și copiilor?”, a mai spus Anamaria Prodan.

Impresara a vorbit şi despre cum l-a ajutat pe Reghecampf în cariera de antrenor dar şi care consideră că e problema care l-a ţinut pe loc să fie unul din cei mai mari antrenori ai lumii.

Cred că a fost foarte mult pentru el. Ţine tot de educaţie, când nu ştii să gestionezi…I-a luat Dumnezeu minţile, şi-a descoperit latura asta, iubirea pentru femeile mai uşoare….mai slăbuţe! Asta a fost marea problemă a lui. Dacă nu avea problema asta, el astăzi era în primii antrenori ai lumii.”, a precizat agentul.