Cum i-a răspuns Reghecampf Anamariei Prodan după atacul incredibil. Impresara o să turbeze când vede imaginile

Giosanu Catinca / 04.01.2022, 12:13

Scandalul în familia Reghecampf – Prodan continuă și în 2022. După ce Anamaria Prodan a făcut câteva dezvăluiri incredibile, menționând că Revelionul din 2020 l-a prins pe Reghecampf în genunchi, implorând iertare, a  venit răspunsul lui Reghecampf.

Iar acesta i-a oferit răspunsul într-o manieră care, cu siguranță, va produce furie în casa Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf este foarte preocupat de starea de sănătate a Corinei, cea care urmează să îi dăruiască un băiețel la începutul lunii mai. Impresara nu se aștepta ca cel care îi este încă soț în acte să facă asemenea gesturi.

Laurențiu Reghecampf, un bărbat-model

Anamaria Prodan, a făcut, zilele trecute, câteva dezvăluiri despre fostul ei partener de viață și actuala iubită a acestuia. Impresara a recunoscut, de asemenea, că are dubii în ceea ce privește sarcina Corinei și a ținut să îl avertizeze pe Reghecampf.

Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui si amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd că are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui îi plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea și noi că el este foarte ascultător de fel și docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț stă la poză :))). Ce să facem? El săracul stă cum îl așezi ca să nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața și existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin până se plictisește, să-și mai aducă aminte și de fotbal că nu mai are vârsta să se apuce de modeling.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Acum, a venit timpul ca Laurențiu Reghecampf să îi răspundă Anei Prodan. Se pare că pe antrenorul Universității Craiova îl preocupă mai mult ca oricând starea de sănătate a iubitei sale.

Tehnicianul conduce mașina Corinei

Paparazzi cancan.ro au descoperit că antrenorul Craiovei face tot mai multe gesturi prin care-și arată dragostea față de Corina Caciuc. Iubita lui Reghe este însărcinată, iar tehnicianul o ajută cu tot ce are nevoie.

Reghecampf este foarte atent la nevoile iubitei sale și nu ratează nicio ocazie prin care să-și demonstreze sentimentele. Tehnicianul a fost surprins, zilele trecute, în zona Dorobanți, unde avea de rezolvat câteva treburi. El a făcut mai multe opriri, între care și un restaurant de unde a cumpărat câteva produse culinare. Ulterior, a intrat într-o farmacie, de unde a achiziționat mai multe medicamente. Plasa din mână lui era plină ochi.

Antrenorul a atras atenția și prin faptul că a ales să conducă autoturismul iubitei sale. Asta denotă faptul că relația lor este bine închegată, iar de lucrurile personale se folosesc ambii parteneri.

După ce a ieșit din farmacie, Reghe a intrat într-un magazin din care a cumpărat câteva dulciuri. Cel mai probabil, acestea îi erau predestinate iubitei sale, Corina Caciuc.