Cum i-au dat „țeapă” Simonei Halep, celebrii Ion Țiriac și Ilie Năstase! Promisiune neonorată de cei doi prieteni

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.09.2021, 15:57
Cum i-au dat „țeapă” Simonei Halep, celebrii Ion Țiriac și Ilie Năstase! Promisiune neonorată de cei doi prieteni

Ion Țiriac și Ilie Năstase au fost invitați de Simona Halep la nunta sa cu Toni Iuruc de miercuri. Cel din urmă a onorat invitația și fost cea mai exotică prezență de la acest eveniment. Năstase s-a îmbrăcat în deja celebra sa uniformă albă de general și a făcut furori alături de soția sa Ioana.

În schimb, Ion Țiriac nu a putut participa la nunta anului din sportul românesc. Miliardarul s-ar afla în această perioadă la vânătoare într-o țară africană. El i-a promis însă Simonei Halep că va fi prezent la cununia sa religioasă, așa cum a informat un apropiat al său în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Ion Țiriac și Ilie Năstase nu i-au putut îndeplini dorința Simonei Halep

Simona Halep și-a anunțat invitații înaintea nunții să nu aducă niciun cadou și nici sume de bani pentru că nu le va primi. Cu toate acestea, fostul lider WTA a dezvăluit că soțul său și-a dorit foarte mult să obțină câte o rachetă de la cei doi mari campioni, dar și de la Virginia Ruzici, pentru o colecție pe care își dorește să o înceapă.

Însă doar Virginia Ruzici și-a îndeplinit această „sarcină”. Asta pentru că Ion Țiriac nu a venit, iar Ilie Năstase nu a mai găsit nicio rachetă din cele cu care a jucat.

Simona Halep a participat după nuntă la un eveniment de promovare a proiectului TennisWin inițiat de Gică Popescu. Cu această ocazie, sportiva care va împlini în câteva zile 30 de ani i-a „înțepat” pe Țiriac și Năstase pentru faptul că nu au reușit să își ducă la bun sfârșit „misiunea”.

Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea! Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu observ”, a spus Simona Halep.

Cum s-a scuzat Ilie Năstase

Ilie Năstase a simțit nevoia să se scuze pentru această „nereușită”. Primul lider ATP din istorie a spus că nu mai are rachete de pe vremea când era jucător. Va încerca însă să facă rost de una prin intermediul internetului.

Simona nu a primit încă racheta de la mine pentru că nu am găsit. Trebuie să cumpăr şi eu de pe internet o rachetă de-ale mele. Chiar nu mai am rachete de-ale mele. Nu ştiu cât costă o rachetă, 30-40-50 de euro, nepotul meu ştie, el se ocupă”, a spus Ilie Năstase în cadrul aceluiași eveniment.