Cum își ține Cristi Borcea sub control fostele neveste: „Altfel o iau razna!” În ce afacere de milioane de euro le-a pus să lucreze împreună

Giosanu Catinca / 06.03.2022, 16:59
Cum își ține Cristi Borcea sub control fostele neveste: „Altfel o iau razna!” În ce afacere de milioane de euro le-a pus să lucreze împreună

Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani, a avut trei soții. Prima soție a fost Mihaela Borcea, femeie cu care are doi băieți și o fetiță. Cea de-a doua a fost Alina Vidican. Aceasta i-a dăruit fostului lider al ”spartanilor” un băiat și o fată.

În prezent, omul de afaceri se iubește cu Valentina Pelinel. Aceasta duce un adevărat război cu Mihaela Borcea, însă fostul șef de la Dinamo spune că are situația sub control.

Cristi Borcea, între fosta și actuala nevastă

Cristi Borcea a făcut noi dezvăluiri despre viaţa personală. Omul de afaceri a fost pus în încurcătură de cele două femei.

Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, și Valentina Pelinel, actuala nevastă a milionarului, au mari discuții din cauza afacerilor pe care le deține familia Borcea.

La un moment dat, în spațiul public se vorbea că Valentina Pelinel ar vrea să se ocupe singură de hotelul de trei stele al lui Cristi Borcea, din Olimp. Concret, este vorba despre hotelul Pam Beach Resort & Spa din municipiul Mangalia.

Cum va fi administrat hotelul din Olimp

În momentul de față, de stabilimentul de pe litoral se ocupă Mihaela Borcea. Afacerea familiei atrage foarte mulți turiști în fiecare sezon estival. Fosta soție a dinamovistului a început deja să facă angajări pentru hotelul respectiv. Anunțul a fost postat pe mai multe rețele de socializare, conform prosport.ro.

Cristi Borcea nu și-a dorit niciodată să se ajungă la astfel de discuții. Acesta este și motivul pentru care a ales să nu treacă pe numele soțiilor vreo afacere pe care o deține. Fostul dinamovist a explicat, în detaliu, decizia.

Eu le țin pe toate. Copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii. Să își vadă de copii și să fie pozitive. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen?”, a declarat fostul acționar al lui Dinamo, la Kanal D.

”Ea este singura femeie în care am încredere”

Omul de afaceri susține că singura femeie în care are încredere deplină este mama sa. Mai mult, el a subliniat că a trecut toate bunurile pe numele copiilor.

Mama este singura femeie în care am încredere totală. Mihaela a avut casa care este a copiilor. Alina are o vilă, care este pe numele copiilor. Caroline are casă. Ceilalți copii au case., au cele mai bune condiții, au bone. Femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să nu aibă nimic pe numele lor. Asta, pentru că după, ele spun că li se cuvine.”, a mai spus Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, a treia soție a lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel i-a devenit soție lui Cristi Borcea în anul 2018. Cei doi au împreună au trei copii: Milan, în vârstă de cinci ani și gemenele Indira Maria și Rania Maria. De-a lungul timpului, aceștia s-au dovedit a fi extrem de discreți, mai ales pentru că lumea a vorbit mult despre relațiile controversate ale lui Cristi Borcea.