VIDEO. Ce le dă Cristi Borcea tuturor femeilor pe care le iubește: „Eu le dau! Ăsta este secretul meu”

Moldoveanu Camelia / 27.01.2022, 09:45

Cuceritorul Cristi Borcea și-a dezvăluit marele secret. Fostul patron al clubului Dinamo știe exact de ce are nevoie o femeie pentru a fi fericită. Rețeta succesului absolut a fost dezvăluită de către soțul Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea și-a dezvăluit marele secret. Ce le dă tuturor femeilor pe care le iubește pentru ca acestea să fie fericite

Înainte de a se căsători cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a fost un adevărat cuceritor. Acesta are în total nouă copii din trei mariaje diferite și o escapadă amoroasă. Fostul patron al clubului Dinamo știe exact cum să aibă succes în amor și și-a dezvăluit secretul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Întrebat de Denise Rifai dacă ar fi avut același succes la femei dacă ar fi fost sărat, Cristo Borcea a răspuns:

Nu! Ți-am spus, orice femeie… Femeile sunt greu de înțeles. Dacă au pe cineva cu bani, după un timp, când intervine monotonia și câțiva ani, dacă nu le dai adrenalina, eu le dai adrenalină, eu le dau… Adrenalină, de toate.

De asta am și spus că eu am avut noroc mare. Știi cum se uită: > Celelalte care se pupă în parc cu floricele:>.

E greu! Au distrus imperii, au distrus oameni importanți. Cei mai importanți oameni din lumea asta i-au distrus. Dar eu, am avut câte puțin din fiecare. Am fost și generos, am fost și …m-a ajutat și mama și cu tata că mi-au dat câte puțin din fiecare. Dar în primul rând puterea. Degeaba ai bani și arăți bine, puterea este cea mai importantă și asta o știi și tu.”, a mărturisit Cristi Borcea.

După 8 ani de relație, Valentina Pelinel este mai îndrăgostită ca niciodată

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de aproximativ 8 ani, dintre care de trei sunt și căsătoriți. Cu toate că a trecut multă vreme de la „prima scânteie”, fostul model încă are sentimente extrem de puternice pentru tatăl celor trei copii ai ei. Cu ocazia zilei în care fostul finanțator al clubului Dinamo a împlinit 52 de ani, actuala sa soție și-a deschis sufletul și a postat un mesaj pe Instagram:

Astăzi este despre el, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea ”, este mesajul pe care Valentina Pelinel i l-a transmis soțului ei.

Cei doi soți au petrecut alături de mai mulți prieteni la o masă mare organizată într-o zonă de lux a Bucureștiului. Este cunoscut faptul că fostul acționar de la Dinamo știe să fie o gazdă excelentă și nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de oamenii apropiați.