Cum l-a distrus Florin Călinescu pe Constantin Budescu în câteva minute: „Și-a irosit cariera”

Giosanu Catinca / 26.09.2021, 09:07
Cum l-a distrus Florin Călinescu pe Constantin Budescu în câteva minute: „Și-a irosit cariera”

Constantin Budescu, mijlocașul în vârstă de 32 de ani proaspăt transferat la FCSB, a fost aspru criticat de către Florin Călinescu. Actorul s-a înțeles cu cei de la Prima TV într-un nou proiect. Postul generalist transmite câte un meci de Liga 1 în fiecare weekend, iar partida FCSB – Academica Clinceni i-a avut drept comentatori pe omul de televiziune Florin Călinescu și pe Bogdan Cosmescu.

Florin Călinescu a comentat pentru prima dată un meci de fotbal

Florin Călinescu s-a distrat la partida FCSB – Academica Clinceni. Realizatorul de emisiuni l-a criticat pe Constantin Budescu pentru felul în care tratează fotbalul și a făcut dezvăluiri despre Raul Ghiciulescu.

Actorul nu este deloc străin de fotbal. În trecut, el a avut o funcție la Rocar București.

Un singur lucru l-a deranjat pe Florin Călinescu la meciul dintre echipa lui Gigi Becali și Academica Clinceni. Actorul a fost dezamăgit de numărul de spectatori. Tribunele pustii i-au adus aminte de un alt meci surpriză precum cel de la Hunedoara în care Steaua București era să piardă rușinos.

Începe din nou perioada roșie și se vede la tristețea de pe stadion. Nu știu dacă erau mai mulți altfel. Îmi aduc aminte de Arieșul Turda, Sticla… a fost o dandana de zile mari chiar cu Steaua. Echipele mici se înfoaie în meciurile astea tari. E o șansă la ani de zile.”, a spus Florin Călinescu.

L-a făcut praf pe Budescu

Florin Călinescu l-a criticat pe Constantin Budescu pentru felul în care tratează fotbalul.

Așa se întâmplă cu Budescu de când îl știm. E cel mai bun în afara meciurilor, pe la antrenamente, prin curte. E un jucător care și-a distrus cariera. Ce ne-am fi făcut dacă ar fi jucat la talentul lui adevărat de la 20 de ani? Talent imens. Vezi o fază, zici: «Ăsta e adevăratul Budescu». Apoi parcă-și cere scuze și dispare. Uite, că vorbeam de el. Se gândește. Bă, când intru? 60,70, 80? Budescu parcă face podul.”, s-a amuzat prezentatorul tv.

La un moment dat, Călinescu l-a adus în discuție pe arbitrul asistent Raul Raul Ghiciulescu. Celebrul om de televiziune a intervenit pentru a-l corecta pe Bogdan Cosmescu, căci îi greșise numele.

Raul Ghiciulescu, nu Radu. L-a corectat. îl stiu că e vecin cu mine. Îl aud când îi spune nevasta: „Raul, du gunoiul!”, a afirmat Călinescu.

Călinescu a pus tunurile și pe Paulo Vinicius

Nici Paulo Vinicius nu a scăpat de critici. Internaționalul a fost făcut praf de cei doi comentatori.

75% din golurile pe care le-a luat FCSB le-a luat pe partea lui Vinicius. A reușit să respingă? Incredibil! Să intre ca la baschet doar în atac. Chivulete-brichetă? A, ăla era Deaconu. Cred că i-a zis preparatorului că îi trebuie două aspirine pentru cap.

Abia aștept dacă Vinicius joacă ceva sau trec ăștia ca trenul prin gară!” Mereu am avut probleme cu ăștia. Roger Milla nu se știa dacă avea 30 sau 50 de ani. Poate atunci primăriile nu aveau puse la punct actele.

Vinicius? Incredibil! Cum a ajuns el în careu fără să fie lovitură, fază fixă. A fost corner? Cred că un 6,7-0 ar clătina puternic scăunelul lui Chirilă. Știi că n-ai condiții, lot, buget și spui că ai niște soluții să faci performanță. Luați-mă pe mine. Pun jumătate de milion pariu. Se recomandă și la Dinamo, peste tot.”, a mai spus Florin Călinescu.