Constantin Budescu la primul meci ca titular pentru FCSB.”Merităm felicitări doar pentru 50 de minute”

Ștefănescu Dragoș / 23.09.2021, 00:28
Constantin Budescu la primul meci ca titular pentru FCSB.”Merităm felicitări doar pentru 50 de minute”

CS Hunedoara – FCSB din șaisperzecimile Cupei României s-a jucat în această seară la Hunedoara. Partida a fost extrem de spectaculoasă, echipa de Liga a 3-a reușind să dea o replică excelentă FCSB-ului. La final formația roș-albastră s-a impus cu scorul de 5-3. Constantin Budescu a fost la primul meci ca titular pentru FCSB.

CS Hunedoara – FCSB, un meci spectaculos cu 8 goluri

CS Huneadoara – FCSB a fost așteptat cu mare interes de fanii hunedoreni. Într-o atmosferă fierbinte creată de fanii gazdelor, FCSB a început partida în forță. Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 19. În minutul 30, Oaidă a marcat, stabilind rezultatul primei reprize. În repriza a doua, Stoica a marcat din nou, în minutul 50, reușind astfel dubla. La scorul de 3-0 pentru FCSB nimeni nu mai spera la o revenirea a hunedorenilor. Totuși, elevii lui Florin Maxim au reușit o revenire incredibilă. Aceștia au marcat în minutele 58, 70 și 83, prin Vlad, Herghelegiu, respectiv Simon, restabilind egalitatea. FCSB-ul nu a reușit să tranșeze partida în favoarea ei în cele 90 de minute, astfel că meciul a intrat în prelungiri. În prima repriză a prelungirilor, FCSB a marcat două goluri, prin Musi în minutul 95, respectiv Valentin Gheorghe, în minutul 96. Până la finalul reprizelor de prelungiri niciuna dintre echipe nu a mai marcat, astfel meciul s-a terminat cu scorul de 5-3 în favoarea FCSB-ului.

 Constantin Budescu la primul meci ca titular pentru FCSB

Pentru Constantin Budescu a fost primul meci ca titular de la revenirea la FCSB. După partida de la Hunedoara, Budescu a dat câteva declarații în care și-a arătat nemulțumirea pentru cele 3 goluri primite de echipa sa. Totuși, Budescu a concluzionat într-un mod optimist analiza meciului.

Am fost pregătit. Din păcate am primit goluri pentru că ne-am relaxat. Am luat un gol, apoi ne-am precipitat si au reusit să ne egaleze. Pentru cele 50 de minute merităm felicitări, dar trebuie sa ne punem semne de întrebare pentru cele 3 goluri primite. Până la urmă a fost o calificare. Urmează meciul din campionat cu Clinceni în care sperăm să câștigam cele trei puncte”, a declarat Constantin Budescu.

Ianis Stoica, unul dintre liderii din teren ai FCSB-ului

În meciul de la Hunedoara, Ianis Stoica a avut o evoluție excelentă. Tânărul fotbalist a marcat două dintre cele 5 goluri ale echipei sale, contribuind decisiv la victoria FCSB-ului. După meci, Stoica nu și-a putut ascunde bucuria pentru golurile marcate și pentru faptul că este folosit mai mult de Edi Iordănescu.

Mă bucur că am reușit să îmi ajut echipa și sunt bucuros de calificare. Nu ne-am mai concentrat, de aceea am fost egalați. În fotbal orice e posibil, numai aici se poate ca o echipă din Liga a treia să egaleze o echipă de liga 1. Experiența și-a spus cuvântul la final. Pentru mine e un sezon foarte bun, prind minute și îmi dau încredere. Suntem pe drumul cel bun de când a venit Mister (n.r. Edi Iordănescu). E bine că vin spectatorii, trebuie să le oferim fotbal de calitate”, a spus Ianis Stoica după victoria de la Hunedoara.