Cum l-a „executat” Florin Prunea pe Mihai Stoichiță: „Mă așteptam la mai mult de la el, dar e pus acolo să execute”

Bordei Radu / 12.10.2021, 22:38
Cum l-a „executat” Florin Prunea pe Mihai Stoichiță: „Mă așteptam la mai mult de la el, dar e pus acolo să execute”

Faptul că Mirel Rădoi vrea să părăsească echipa națională, deși are șanse de calificarea la Campionatul Mondial a uimit multă lume. Tricolorii au nevoie de victorie în utlimele două partide, pentru a participa la barajul de calificare. Cu toate acestea, selecționerul a șocat când a spus că lasă locul altcuiva, la finalul meciurilor din grupă.

Ar fi a doua oară consecutiv, când Federația ar trebui să abordeze un baraj de calificare cu alt selecționer decât cel care a calificat echipa. Primul a fost chiar Rădoi, care a venit înainte de barajul pentru Euro 2020.

„O tâmpenie mare, nu se poate așa ceva. Stoichiță ce păzește?”. Florin Prunea se dezlănțuie la adresa oficialilor FRF

Cunoscut drept un critic al „regimului” Burleanu, Florin Prunea nu a ratat prilejul să lanseze un atac la adresa șefilor de la Casa Fotbalului.  Fostul mare portar nu crede că cei de la FRF știu să facă contractele cu antrenorii pe care îi angajează.

Se pare că noi nu învățăm nimic din prostiile astea. Așa a plecat și Contra, înainte de Islanda. Este incredibil ce se întâmplă. O Federație serioasă nu poate să facă un contract care se termină înainte de finalul unui ciclu de calificare. O asemenea greșeală nu se poate petrece. Este ceva incredibil. Păi nu este calificarea la Campionatul Mondial principalul obiectiv? Cum să faci un contract care se termină înainte de termen? Nu s-a mai auzit așa ceva. Dar așa este când ai oameni care n-au nicio treabă cu fotbalul. Dar mă așteptam mai mult de la Stoichiță, însă el doar îndeplinește niște ordine pe acolo, a declarat Florin Prunea, la Pro X

„Sunt probleme grave între el și FRF”. Motivul pentru care selecționerul ar alege să plece înainte de baraj

Chiar dacă a negat orice conflict cu cei din Federație, se pare că Mirel Rădoi nu mai are o relație foarte bună cu cei de la FRF. Așa crede și Florin Prunea.

Naționala e într-un moment bun și e meritul lui. Echipa arată bine în acest moment, e în creștere. A muncit bine și trebuie să continue. E clar să sunt probleme grave, între el și Federație, altfel de ce să plece? Eu cred că poate fi întors din drum,. Și jucătorii pot face asta. Mai ales că ei se bazează pe el. Ar fi păcat să nu revină, acum când echipa este bine, s-a creat și un nucleu de bază, a declarat Florin Prunea.