Simona Halep nu a înțeles nimic în primul meci de la Roland Garros. Ce o îngrijorează pe româncă. „Nu găsesc răspunsuri!”

Bordei Radu / 25.05.2022, 08:48
Simona Halep nu a înțeles nimic în primul meci de la Roland Garros. Ce o îngrijorează pe româncă. „Nu găsesc răspunsuri!”

Simona Halep nu a impresionat în primul tur, la Roland Garros. Românca recunoaște că putea face mai mult în fața adversarei, o nemțoaică de 18 ani. Campioana noastră s-a impus, dar această partidă a fost ca un semnal de alarmă pentru tururile următoare.

Simona Halep nu este mulțumită total, după victoria din turul 1. „În setul secund nu am găsit răspunsuri”

Evoluția Nastasjiei Schunk a surprins pe toată lumea, inclusiv pe Simona Halep. Pentru jucătoarea din Germania, această partidă era o șansă uriașă de a se remarca așa că a dat tot ce a avut. Meciul a început foarte prost pentru Simona, care s-a văzut condusă cu 3-0. Marea noastră campioană a revenit spectaculos și a câștigat setul cu 6-4. Manșa secundă a fost cu adevărat catastrofală pentru Simona, care a reușit să câștige un singur game. Astfel, Schunk s-a impus cu scorul de 6-1. Setul decisiv însă a fost la discreția Simonei care nu i-a mai dat nicio șansă nemțoaicei. Românca s-a impus cu 6-1. Astfel, Simona Halep a câștigat cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1

S-a trezit la viață, a jucat foarte bine. A lovit puternic, nu am putut găsi răspunsuri. A trebuit să rămân concentrată și am revenit în joc, după aceea. Mă bucur că am reușit să câștig, niciodată nu este ușor în primul tur, a recunoscut campioana noastră

Simona s-a calificat în turul secund, unde o va întâlni pe  Qinwen Zheng, o jucătoare de 19 ani. Românca speră să evolueze mai bine în meciul următor.

Acesta este obiectivul meu, să arăt mai bine turul următor. Eu trebuie să dau tot ce am mai bun, ca și până acum și să încerc să câștig fiecare meci, a comentat Simona Halep.

Simona, fericită că s-a întors la Paris. „Mi-a lipsit anul trecut”

Pentru jucătoarea noastră, turneul de la Paris este unul special. Nu doar că s-a impus o dat și a mai jucat alte două finale, dar întotdeauna s-a simțit bine pe zgura de la Roland Garros. Din păcate pentru ea, din cauza accidentării grave suferite la Roma, anul trecut nu a participat. Așa că românca de abia aștepta să se întoarcă în capitala Franței.

Sunt foarte fericită că m-am întors, anul trecut nu am putut să joc aici. Mi-a lipsit foarte mult acest turneu. Le mulțumesc și suporterilor, care au stat până la final, deși este frig. Ați făcut o atmosferă frumoasă, așa că sunt foarte recunoscătoare, a declarat Simona, în urma victoriei din primul tur.