Cum l-a pierdut Atletico Madrid pe Lautaro Martinez. Cele două părți aveau și poza oficială, dar mutarea a picat

Ștefănescu Dragoș 28.06.2022, 20:54
Cum l-a pierdut Atletico Madrid pe Lautaro Martinez. Cele două părți aveau și poza oficială, dar mutarea a picat

Lautaro Martinez este unul dintre cei mai importanți jucători de la Inter Milano. Argentinianul a fost însă foarte aproape de Atletico Madrid înainte de a semna cu milanezii. Transferul a picat însă în ultimul moment, spre surprinderea tuturor.

Lautaro Martinez a fost la un pas de Atletico Madrid. Transferul a picat însă în mod surprinzător

Lautaro Martinez (24 ani) este unul dintre cei mai importanți jucători de la Inter Milano. Argentinianul a fost transferat de formația milaneză în vara anului 2018. Inter le-a plătit 25 de milioane de euro celor de la Racing Club în schimbul lui Lautaro.

Înaintea trasferului la Inter Milano, Lautaro a fost foarte aproape de Atletico Madrid. În decembrie 2017, echipa madrilenă făcuse pași importanți în vederea transferului lui Lautaro. Oficialii lui Atletico au mers în Argentina pentru a face mutarea. Argentinianul avea pregătit un contract pe 6 ani. Spaniolii urmau să plătească 12 milioane de euro celor de la Racing, echipă la care ar fi rămas până în vara lui 2018 sub formă de împrumut. Mai mult, Lautaro făcuse și vizita medicală la Buenos Aires pentru a semna cu Atletico Madrid. De asemenea, agentul său, Roly Zarate, susținea la vremea respectivă că transferul „a fost făcut în proporție de 99%”. Mutarea nu s-a mai concretizat însă, spre surprinderea tuturor.

Mundo Deportivo a publicat recent pozele în care Lautaro Martinez semna contractul cu Atletico. Imaginile nu au fost publicate la vremea respectivă din cauza faptului că transferul nu s-a mai realizat.

Lautaro nu ia în calcul plecarea de la Inter

În ciuda faptului că Lautaro mai are contract cu Inter până în vara anului 2026, s-a tot vorbit despre plecarea acestuia la altă echipă. Argentinianul a fost dorit cu insistență de Atletico Madrid și Tottenham însă el a rămas la Milano.

Recent, Lautaro a vorbit despre viitorul său și a subliniat încă o dată că nu ia în calcul plecarea de la Inter Milano.

Planul meu este clar: îmi doresc foarte mult să rămân la Inter și din sezonul viitor. Nu am primit niciun mesaj din partea clubului până astăzi, dar vreau să continui la Inter și de acum înainte”, a spus Lautaro Martinez, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Impresarul lui Lautaro, Alejandro Camano, susține și el că nu se pune problema ca argentinianul să plece de la Inter.

Lautaro crește ca jucător. Să nu facem uitat faptul că are doar 24 de ani. Se vorbește deja că este unul dintre cei mai buni atacanți de la nivel internațional. Vorbim des despre un posibil transfer, dar este fericit la Inter, vrea să aducă cât mai multă bucurie nerazzurrilor. Nu ne așteptăm la un transfer. Orașul este minunat, ne gândim la Inter și lucrăm pentru a ajunge la Cupa Mondială în cel mai bun mod”, a spus Alejandro Camano, în cadrul unui interviu acordat lui Gianluca di Marzio.

Urmăriți Playsport.ro și pe