Exclusiv. Zăvăleanu anunță transferul lui Deian Sorescu în Polonia. „Ne-am înțeles”

Ștefănescu Dragoș / 18.01.2022, 18:14
Exclusiv. Zăvăleanu anunță transferul lui Deian Sorescu în Polonia. „Ne-am înțeles”

Deian Sorescu este unul dintre jucătorii cei mai valoroși de la Dinamo. Echipa roș-albă este gata să renunțe la internaționalul român care a intrat în conflict cu fanii. În exclusivitate pentru PlaySport.ro, Răzvan Zăvăleanu a anunțat transferul lui Sorescu în Polonia.

Deian Sorescu va pleca în Polonia

Deian Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are Dinamo. Evoluțiile bune ale internaționalul român au trezit interesul mai multor cluburi. Dorit de Gigi Becali în vară, dar și de alte echipe, fotbalistul a decis să rămână în Ștefan cel Mare. Cu toate că prestațiile lui n-au fost unele proaste, fanii s-au supărat pe el și l-au dezbrăcat de tricou după eșecul cu Mioveni. După acest episod neplăcut, Sorescu a admis faptul că ar putea părăsi echipa în această iarnă.

După ce s-a vorbit despre interesul mai multor echipe pentru Sorescu, se pare că acesta va ajunge până la urmă în Polonia, după cum a anunțat PlaySport.ro în urmă cu câteva zile. Răzvan Zăvăleanu a confirmat în exclusivitate pentru PlaySport.ro plecarea lui Sorescu la echipa Rakow Czestochowa, locul 3 în campionatul Poloniei.

Ne-am înteles la toate aspectele, sunt bonusuri importante, în acest moment studiem contractul și sunt șanse foarte mari să parafăm înțelegerea”, a declarat Razvan Zăvăleanu în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Deian Sorescu, marcat de incidentul de la Mioveni

Deian Sorescu a fost în centrul unui scandal monstru după meciul pierdut de Dinamo la Mioveni în finalul anului trecut. Atunci, fotbalistul de 24 de ani a fost dezbrăcat de tricoul de joc de către suporterii formației din Ștefan cel Mare.

Se pare că Deian Sorescu nu a trecut peste acest eveniment neplăcut într-un timp atât de scurt. După amicalul Farul – Dinamo, scor 2-2, Sorescu a dezvăluit că nu a uitat acel moment. Cu toate acestea, fotbalistul este conștient de faptul că acei fani nu îi reprezintă pe toți dinamoviștii. El a dat asigurări că este în continuare concentrat sută la sută la ce se întâmplă la Dinamo și că nu își dorește să plece.

Nu e nimic special cu mine. Sunt același băiat pe care lumea îl știe. Nu sunt schimbat, nu am mofturi, nu am pretenții. Sunt același băiat care am fost de la început la Dinamo. Nu am trecut peste acele evenimente (n.r. de la finalul partidei cu CS Mioveni), voi ține minte, dar nu toți sunt la fel. Voi lupta pentru colegi, pentru staff și pentru oamenii care iubesc cu adevărat acest club.

Mă bucur că ne susțin și la meciuri amicale. Știu că sunt foarte mulți fani înfocați, sunt foarte mulți fani care își dau ultimii bani pentru acest club. Sunt conștient. Le apreciem gestul. Noi vom da sută la sută în continuare. Nu vreau să vorbesc după un singur meci. Începe campionatul. Orice meci va fi ca o finală. Am mai trecut prin asemenea momente. Vom lupta până la ultima șansă.

Am un contract cu Dinamo. Voi da sută la sută până în ultima mea zi aici și voi îmbrăca tricoul cu mândrie. Când nu voi mai fi aici, banii luați pe mine sau pe oricare alt jucător din echipă ne vor ajuta pentru că știți situația financiară cum este. Ne-au ajutat suporterii, dar trebuie venituri și din altă parte”, a declarat Deian Sorescu.