Cum s-ar fi iubit Lidia Buble cu un fotbalist mai puțin cunoscut. Dezvăluiri despre relația necunoscută a artistei

Giosanu Catinca / 25.03.2021, 09:39

Lidia Buble și Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, ar fi avut o relație în urmă cu un an, pe vremea când artista era împreună cu Răzvan Simion, cel care prezintă emisiunea matinală de la Antena 1.

Cum s-ar fi iubit Lidia Buble cu un fotbalist mai puțin cunoscut

Fotbalistul i-ar fi picat cu tronc cântăreței. Se pare că cei doi s-ar fi văzut de mai multe ori în perioada respectivă, iar acum au apărut și primele imagini cu aceștia, extrem de apropiați. Ei se întâlneau pe ascuns, chiar în mașina pe care Lidia Buble a primit-o cadou de la fostul său iubit, Răzvan Simion.

Cu zâmbetul până la urechi și îmbrățișați, Lidia Buble și Costin Gheorghe nu au ezitat să se fotografieze ca un adevărat cuplu. Pozele ar fi fost făcute în urmă cu un an și câteva luni, iar apariția lor în presă pare că a fost inoportună pentru fostul fotbalist.

Costin Gheorghe și Lidia Buble, extrem de apropiați
Costin Gheorghe și Lidia Buble, extrem de apropiați

Dezvăluiri despre relația necunoscută a artistei

După ce imaginile au fost făcute publice, fratele Elenei Gheorghe a avut și o primă reacție. Costin nu a dorit să ofere prea mult detalii despre fotografiile în care apare alături de Lidia Buble.

Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect.”, a declarat Costin Gheorghe, potrivit Cancan.ro.

De asemenea, sportivul a publicat pe rețelele de socializare un citat, cel mai probabil, cu trimitere la această întâmplare.

Omul rău seamănă cu cărbunele. Dacă nu te arde, te murdărește.”, este mesajul lui Costin Gheorghe, publicat într-un Insta Stories, posibil pentru cel care a trimis pozele la adresa site-ului menționat.

La scurt timp după apariția fotografiilor cu pricina, prezentatorul de la Antena 1 a postat pe Instagram refrenul unei melodii ce aparține trupei Holograf, care suna sugestiv în acest context.

Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”, a scris prezentatorul tv pe contul său de Instagram.

Cine este Costin Gheorghe

Costin Gheorghe are 32 de ani și este fotbalist. El face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. De-a lungul timpului, acesta a evoluat în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studențesc, Gaz Metan Mediaș, Rapid București.

Energic, carismatic, Costin pare să fi împrumutat din șarmul surorii lui, îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe.

Costin Gheorghe este divorțat din 2018 și are o fetiță cu fosta soție. Aceștia au rămas în relații bune de dragul fetei lor, Ema. După separarea de fostul fotbalist, femeia și-a găsit fericirea în brațele unui afacerist.

Căsnicia mea nu a mai funcţionat. Nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru.”, declara Costin Gheorghe, la vremea respectivă.