Cum se folosește Gigi Becali de numele lui Gică Hagi pentru a-și duce la bun sfârșit planul de a cumpăra o echipă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.11.2021, 12:51
Cum se folosește Gigi Becali de numele lui Gică Hagi pentru a-și duce la bun sfârșit planul de a cumpăra o echipă

Gigi Becali nu a renunțat la ideea de a ceda FCSB unui posibil investitor adus de suporterii echipei și de a investi la o altă echipă din Liga 1. Patronul echipei roș-albastre a comentat din nou pe seama acestui subiect.

El a spus încă o dată că este dispus să se despartă de FCSB, însă numai de nume, culori, emblemă, locul din Liga 1 și coeficientul UEFA. Becali dorește să păstreze lotul de jucători pe care îl are în prezent și să se mute cu el la o altă echipă.

Gigi Becali dă exemplul lui Gică Hagi în încercarea sa de a prelua o altă echipă din Liga 1

Gigi Becali nu se teme de eventualele probleme juridice care ar putea decurge din această posibilă tranzacție. El a dat în acest sens exemplul nașului Gică Hagi, care a făcut ceva asemănător la startul acestui sezon. Atunci, Viitorul Constanța și Farul Constanța au fuzionat, iar echipa nou formată a preluat lotul și locul din Liga 1 al echipei lui Hagi.

Cu toate acestea, finanțatorul vicecampioanei este sceptic referitor la o eventuală ofertă concretă din partea suporterilor. Mai mult, el a lăsat de înțeles că și-ar dori să facă pace cu aceștia.

Eu vreau să mă bat la campionat. Dacă-mi vor da suma cerută, le las clubul, dar iau jucătorii pentru că sunt ai mei. Iar eu mă duc la o echipă din play-off pentru că vreau titlul. Hagi a avut dreptul și eu nu? De ce să nu mă lase? Mai ales că o să-i spun și Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM.

Cu ce jucători am, mă bat sigur la campionat. Bine, acum vorbim ipotetic, da? Pentru că nu vor veni niciodată Mustață și ai lui cu bani să cumpere echipa. Au fost și ei supărați și poate că mai sunt dar rezultatele îi vor îmbuna. Eu nu vreau decât pace”, a spus Gigi Becali potrivit digisport.ro.

Patronul FCSB-ului și-a mai exprimat o dată neîncrederea referitoare la proiectul suporterilor

În urma cu doar o zi, Gigi Becali a avut o nouă ieșire publică în care a spus în mod ferm că vinde FCSB oricărui om îi plătește 10 milioane de euro. Totuși, omul de afaceri susține că are nevoie de garanții în acest sens și se declară sceptic în privința intențiilor lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a spus Becali conform GSP.

Strategie sau lehamite pentru Gigi Becali după numirea lui Toni Petrea la FCSB? Ce s-a întâmplat la debutul antrenorului pe bancă