Ultima provocare a suporterilor pentru Gigi Becali. Fanii FCSB sunt pregătiți să preia clubul:”Așteptăm numărul de cont”

Ștefănescu Dragoș / 24.11.2021, 11:59
Ultima provocare a suporterilor pentru Gigi Becali. Fanii FCSB sunt pregătiți să preia clubul:”Așteptăm numărul de cont”

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB a produs nemulțumirea fanilor. Ultima provocare a suporterilor pentru Gigi Becali vine ca răspuns la propunerea uluitoare lansată de patronul FCSB.

Ultima provocare a suporterilor pentru Gigi Becali

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a anunțat că alături de fanii din Asociația Salvați Steaua, este gata să cumpere clubul de la Gigi Becali. Potrivit lui Mustață, Asociația a întocmit deja documentul oficial care va fi trimis pe adresa clubului FCSB. În acest document se arată intenția de a prelua societatea, dar fără jucători, așa cum a anunțat Gigi Becali. Cum actele sunt pregătite, liderul Peluzei Nord susține că singurul lucru care a mai rămas de făcut este acordul oficial al lui Gigi Becali. Imediat, suporterii sunt pregătiți să-i vireze lui Becali în cont suma de 10 milioane de euro.

Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară (n.r. marți seară). După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui.

Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro. Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an.

Este adevărat că toți considerăm că sunt șanse 0,1 la sută ca Gigi să fi vorbit serios. Noi ne-am făcut datoria, suntem serioși și am întrebat oficial dacă și el este la fel”, a declarat Gheorghe Mustașă, la Radio Sport 1.

Gigi Becali este dispus să renunțe la FCSB

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB din cauza ieșirilor lui Gigi Becali a produs furia fanilor. Conflcitul dintre Becali și suporterii echipei roș-albastre a adus în prim plan un scenariu uluitor. Latifundiarul din Pipera este foarte dezamăgit de rezultatele slabe ale echipei. Pe fondul acestei situații, fiind supărat și din cauza atitudinii fanilor, Gigi Becali a declarat că este de acord să renunțe la FCSB oricui plătește suma de 10 milioane de euro. Totuși, omul de afaceri nu va renunța la lotul de jucători pentru această sumă. Gigi Becali a transmis că vrea să păstreze jucătorii și să-i ”mute” la altă echipă.

Hai, să vorbim șotii. El (Gheorghe Mustață – n.r.), domnule, că nu știu ce, că e echipa pe care noi o iubim. Păi, dacă o iubiți, cumpărați-o.

Eu am făcut o socoteală. El, din punctul meu de vedere, dacă vorbim serios.. nu ca Mustață, că strângem cu 10 euro de suporter… strângi 10 mii de euro, maxim.

Sunt și oameni de afaceri, numai că oamenii de afaceri nu e unul la cârmă. Bine, Mustață nu e băiat prost, dar nuuu…

Eu am făcut o socoteală, să vină cu 10 milioane de euro și dau societatea. Fără jucători și fără Academie.

Numele și locul și palmaresul, coeficientul UEFA. Toate le dau. Vorbesc serios că eu o vând, nu că o cumpără ei.”, a declarat Gigi Becali.