Curățenia lui Edi Iordănescu la FCSB a început și doi jucători sunt ca și plecați

Radu Bordei 28.08.2021, 13:47
Curățenia lui Edi Iordănescu la FCSB a început și doi jucători sunt ca și plecați

Se anunță schimbări importante făcute de Edi Iordănescu la FCSB. Antrenorul vrea să corecteze cât mai repede lucrurile pentru a readuce echipa cât mai repede în lupta pentru titlu. Gigi Becali i-a promis mână liberă și tehnicianul profită de asta.

Iordănescu junior a început să facă curățenie la echipă. Astfel, vicecampioana României nu doar aduce jucători, încearcă să scape de fotbaliștii de care nu mai are nevoie. Ultimii plecați sunt doi dintre cei trecuți de Gigi Becali pe lista neagră. Se pare că Edi Iordănescu este de aceeași părere cu Becali, în această privință.

Curățenia lui Edi Iordănescu la FCSB este în plină desfășurare. Care jucători și-au făcut bagajele

Managerul general al clubului, Mihai Stoica, și-a făcut timp să răspundă întrebărilor fanilor, într-o sesiune video, pe adresa de Facebook a clubului. Meme a dat ultimele detalii legate de mișcările de trupe de la echipă. Astfel, doi dintre jucătorii care l-au supărat rău pe patron, au reziliat deja contractele. Stipe Vucur și Alex Crețu au părăsit deja pe FCSB.

Marele regret al managerului rămâne Crețu, fotbalist venit cu speranțe mari la echipă. Mai ales după ce se remarcase în naționala lui Mirel Rădoi. Din păcate, fotbalistul nu a fost utilizat pe postul său și de aceea nu s-a impus. Iar după meciul cu Rapid, unde a greșit grav la unicul gol al partidei, soarta sa a fost stabilită. Crețu poate rămâne în Liga 1, la Sepsi.

Problema e că el a jucat mijlocaș central meci de meci în Slovenia, la fel și la echipa națională, iar la noi a fost folosit fundaș central, ba mai mult, fundaș central stânga, post cu care nu era familiarizat. E un băiat admirabil, care s-a antrenat foarte bine, dar în fotbal, uneori, nu te potrivești la o anumită echipă sau într-o anumită idee tactică, le-a explicat managerul fanilor

Toată lumea îl așteaptă pe Keșeru la FCSB. Ar fi transferul „de titlu” pentru Edi Iordănescu

Claudiu Keșeru a fost pus pe liber de Ludogoreț Razgrad după ce a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei bulgare în ultimii ani. Atacantul român în vârstă de 34 de ani este chiar cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei care a câștigat ultimele 10 titluri de campioană în Bulgaria.

Keșeru este dorit și la Rapid, dar Gigi Becali este convins că această mutare nu va avea loc.

Keșeru la Rapid? Niciodată n-o să vedeți așa ceva. E stelist adevărat, rupe tricoul pentru Steaua, a declarat Gigi Becali

Urmăriți Playsport.ro și pe