Curg ofertele pentru unul dintre favoriții lui Dan Petrescu: „Ne dorim mai mult!” CFR, descoperită pe un post vital

Robert Zanfir / 18.01.2022, 21:41
Curg ofertele pentru unul dintre favoriții lui Dan Petrescu: „Ne dorim mai mult!” CFR, descoperită pe un post vital

Otto Hindrich (19 ani) este dorit de ungurii de la Academia Pușkaș. Patronul lui CFR Cluj a recunoscut oferta, dar spune că suma nu se ridică la nivelul pretențiilor. Mai mult, Dan Petrescu este aproape să îl piardă și pe Cristiano Figueiredo. Informația a fost dezvăluită de Cristi Balaj la Playsport Live.

CFR Cluj este la ora marilor schimbări. Sub scutul celor 10 puncte distanță față de FCSB, ardelenii pregătesc deja noul sezon. Cristian Neguț, Sergiu Buș, Marko Dugandzic și Roger sunt transferurile rezolvate de ardeleni în această pauză de iarnă. La capitolul plecări, Dan Petrescu îl poate pierde pe Otto Hindrich, dar și pe Cristiano Figueiredo.

Curg ofertele pentru unul dintre favoriții lui Dan Petrescu: „Ne dorim mai mult!”

Otto Hindrich a impresionat pe finalul sezonului de toamnă. Portarul a ajuns la 7 meciuri consecutive fără gol primit. Evident, a atras privirea mai multor cluburi.

Neluțu Varga a dezvăluit că CFR Cluj are ofertă de 700 de mii de euri din partea maghiarilor de la Academia Pușkaș. Totuși, omul de afaceri spune că suma este sub pretențiile sale.

„Am pe masă o ofertă de 700.000 de euro pentru Hindrich din Ungaria. E de la Academia Pușkaș, prin intermediul lui Florin Vulturar.

Ce pot să spun este că noi ne dorim mult mai mult pentru Hindrich. Nu e chiar ceea ce sperăm pentru el, plus că nu poate pleca acum de la CFR Cluj”, a declarat Varga potrivit Fanatik.

Impresarul lui Hindrich recunoaște discuțiile și dezvăluie că acesta este dorit și în Portugalia.

„Suntem în discuții cu două echipe, una pe care a confirmat-o patronul echipei, care a trimis o ofertă concretă, și mai este o echipă interesată de Otto din Portugalia, care urmează să trimită o ofertă. Vom vedea dacă una dintre ele ajunge la pretențiile financiare ale CFR-ului.

Otto este un jucător tânăr care, cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, va face pasul spre o echipă mare. Am mare încredere în el, este un băiat foarte inteligent și foarte liniștit”, a spus Vulturar potrivit Digisport.

CFR Cluj, descoperită în poartă?

Pe lângă Otto Hindrich, CFR Cluj este aproape să se despartă și de Cristiano Figueiredo. Portarul este dorit de Dinamo, iar Cristi Balaj a recunoscut la Playsport Live că jucătorul are acordul clubului pentru a pleca.

„Da, mai sunt șanse. Depinde și de jucător ce va alege. Chiar azi am discutat cu Cistiano. Nu știu dacă va ajunge la Dinamo. Dar i-am permis să se transfere de la CFR Cluj.

Chiar azi am discutat, am discutat subiectul și am stabilit condițiile în care contractul va fi reziliat.”, a declarat Cristi Balaj la Playsport Live.