Cursă contracronometru pentru Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță de a numi noul selecționer. Aflăm ce se întâmplă în spatele ușilor închise de la Casa Fotbalului, într-o nouă ediție PlaySport Live

Sorin Chiriac / 26.11.2021, 17:58

Echipa națională de fotbal caută selecționer. Mai precis, șefii FRF sunt în căutarea unui nou antrenor, care să continue munca lui Mirel Rădoi. S-au întâlnit cu Hagi și totul a fost dezvăluit la doar câteva ore, de Ilie Dumitrescu, la postul de televiziune Digi Sport, acolo unde este angajat. Ulterior, PlaySport.ro a aflat că, de fapt, înainte să se vadă cu ”Regele”, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au întâlnit cu Edward Iordănescu.

”Bomba bombelor” a luat pe sus presa sportivă!

Cireașa de pe tortul negocierilor federali-posibili selecționeri a fost însă informația dată de PlaySport.ro. Nu pe surse, așa cum obișnuiește în ultimii ani presa sportivă din .ro, ci cu fotografie document, în timp real! Răzvan Lucescu, la masă cu tizul Burleanu și Mihai Stoichiță au luat prin surprindere nu doar suporterii echipei naționale de fotbal a României, ci mai degrabă pe jurnaliștii sportivi. Care au început să caute explicații, dar nu neapărat pe fond – dacă Lucescu junior ar fi sau nu o soluție pentru națională, ci preocuparea a fost alta: ”cine a făcut poza?”.

Autorul explică. Nu se justifică!

Așa cum bine punctează unul dintre autorii super-articolului publicat de PlaySport.ro, Justin Gafiuc, în opinia sa de astăzi: ”În aceeași cheie, fotografia spectaculoasă de la întâlnirea tripartită Burleanu – Stoichiță – R. Lucescu, produsă la Salonic și dezvăluită în regim fulger de playsport, a ajuns în branșă subiect de dezbatere publică a sursei înaintea mesajului vizual transmis, de larg interes, anume că șefii FRF l-au abordat pe antrenorul lui PAOK spre a-l atrage către postul vacant de la națională”.

Jurnalistul PlaySport.ro explică motivele pentru care Burleanu nu-și putea dori ca imaginea să fie publicată atât de rapid încât să fie încă la masă cu Lucescu jr. și cu Stoichiță. Și, mai mult, de ce nu-și dorea să popularizeze ”vacanța” la Salonic.

Acuzatul fără vină ”rupe tăcerea”!

Cel acuzat că ar fi furnizat deja celebra fotografie PlaySport.ro a fost directorul de comunicare al echipei naționale, Gabriel Berceanu, colaborator al site-ului. La scurt timp, informația a fost retractată, pentru că Berceanu se afla la acel moment în Spania.

În această seară, la PlaySport LIVE, Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor dezbate subiectul, alături de autorii articolului, Mariana Podeanu și Justin Gafiuc.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.