Cutremurătoarele dezvăluiri despre Michael Schumacher făcute de Corinna, soția sa: „Mi-e dor de el în fiecare zi. Este aici, dar diferit”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.09.2021, 18:46
Cutremurătoarele dezvăluiri despre Michael Schumacher făcute de Corinna, soția sa: „Mi-e dor de el în fiecare zi. Este aici, dar diferit”

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, a vorbit pentru prima dată după teribilul accident suferit de multiplul campion mondial din Formula 1 în decembrie 2013. Atunci, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

Soția lui Michael Schumacher a vorbit pentru prima dată public după teribilul accident din 2013 al soțului său

Ulterior, Schumacher a stat în comă timp de 6 luni la un spital din Grenoble. Apoi, el a fost deconectat de la aparate, însă starea sa nu s-a îmbunătățit decât foarte puțin în ultimii 7 ani și jumătate.

Acum, Corinna Schumacher a dat pentru prima dată detalii despre starea de sănătate a soțului său. Ea a spus că acesta este supus în continuare unui tratament, iar membrii familiei sale fac tot posibilul pentru a-i ameliora starea.

De asemenea, femeia în vârstă de 52 de ani a explicat cât de mult îi lipsește faptul că nu îl poate avea pe Michael alături la fel ca înainte. Cu toate acestea, ea a spus că este de părere că ceea ce i s-a întâmplat soțului său a fost doar un accident nefericit, care i se putea întâmpla oricui.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere.

Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a spus Corinna Schumacher potrivit Daily Mail.

Pilotul german a marcat pentru totdeauna istoria Formulei 1

Michael Schumacher este fără îndoială unul dintre cei mai mari piloți din istoria „Marelui Circ”. Între 1991 și 2012 el a participat în nu mai puțin de 306 de Mari Premii, dintre care a câștigat 91.

De asemenea, a cucerit de șapte ori titlul de campion mondial, în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004. Primele două titluri au fost câștigate alături de cei de la Benetton, iar celelalte pentru Ferrari.