Dan Petrescu anunță schimbări majore la CFR Cluj. Ce se întâmplă la echipa campioană cu 10 zile înainte de reunirea lotului

Olteanu Ștefan / 25.05.2022, 12:11
Dan Petrescu anunță schimbări majore la CFR Cluj. Ce se întâmplă la echipa campioană cu 10 zile înainte de reunirea lotului

Intrat în transmisiune directă la TV, Dan Petrescu a anunțat schimbări majore la CFR Cluj și a spus că se află în pline negocieri. Antrenorul campioanei face eforturi să realizeze mai multe transferuri. Nu mai puțin de 9 jucători ar urma să aducă CFR în următoarea fereastră de mercato, iar câteva dintre țintele „Bursucului” sunt fotbaliști din Liga 1.

Dan Petrescu, implicat 100% în campania de transferuri. Anunță schimbări majore la CFR Cluj. „Am dat o listă de jucători!”

CFR Cluj a început deja campania de recrutări pe piața transferurilor, iar Dan Petrescu anunță schimbări majore în următoarele două săpătămâni. „Bursucul” vrea să convingă nu mai puțin de 9 jucători să i se alăture la proiectul din Gruia, iar cel puțin doi dintre fotbaliștii pe care îi are pe listă sunt din campionatul intern.

Nu decid numai eu, că nu sunt eu cel mai tare de la CFR. Împreună cu conducerea, vrem să aducem niște jucători. Pentru că 8 sau 9 jucători au plecat, au terminat contractul sau vor pleca.

Dacă 9 jucători vor pleca, va trebui să aducem 9 jucători. Trebuie să căutăm jucători în două săptămâni și am dat o listă de jucători. Împreună cu conducerea, am decis care jucători.  Acum trebuie să încercăm să îi luăm.

După aia, două săptămâni de pregătire în Austria, patru meciuri amicale, apoi vom încerca să câștigăm meciuri în Europa. (…)

Cred că doi jucători sunt din campionatul intern”, a declarat Dan Petrescu, la Digi Sport.

Mihai Popa, printre fotbaliștii din Liga 1 pe care îi dorește Dan Petrescu. „E și el o soluție”

În continuare, Dan Petrescu a spus că și-ar dori mai mulți jucători din campionatul României, însă nu are posibilitatea de a-i transfera. De asemenea, antrenorul a recunoscut că pe lista sa se află și Mihai Popa, portarul de la FC Voluntari care a avut o prestație de excepție în confruntarea cu FCSB din ultima etapă a play-off-ului.

Eu îmi doresc mai mulți, dar sunt imposibil de luat. Nu avem bugetul să îi luăm. Și el este o soluție pentru noi (n.r. portarul Mihai Popa, de la Voluntari). Mai sunt și altele”, a continuat Dan Petrescu.

La doar o zi după egalul FC Voluntari – FCSB 2-2, Mihai Stoica susținea pe rețelele de socializare că Mihai Popa „a semnat cu CFR Cluj”. Ulterior, cei din conducerea campioanei au negat informația.

Mihai Popa (21 de ani) are o cotă de piață de 800.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Popa a semnat cu FC Voluntari în august 2021, după ce în sezonul precedent evoluase în tricoul celor de la Astra Giurgiu. Crescut de Academia „Gheorghe Hagi”, el a mai jucat pentru Farul și Rapid.

În sezonul recent încheiat, Mihai Popa a adunat un total de 38 de apariții în tricoul lui FC Voluntari, de 15 ori reușind să termine fără să primească gol.